Aktywne Wpisy
salvador94 +67
Mieli, pijcie ze mną kompot, dzisiaj o 18:45 urodziła mi się cała i zdrowa córka, całe 4480 g szczęścia!
#chwalesie #rodzicielstwo
#chwalesie #rodzicielstwo
Kutafonix215 +8
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dlaczego więc się powtarzasz? Drag, poważnie.
Sadzisz, że przez trzy (cztery, zależy czy od pierwszego IV liczysz) się nie przekonałam? Że nie przeżyłam odejścia Pawła, choć dla Ciebie to była tylko przelotna znajomość? Albo Sonii, laski młodszej ode mnie? Dla mnie również, ale znajomość. A ja nie pogardzam ludźmi. W pewien sposób pogodziłam się ze swoim losem, doceniam to że chciałeś mnie w pewnym momencie zawrócić. Ale daj spokój, za parę lat podamy sobie ręce mówiąc "no, byłam tu i tu i nie dostałam się na leczenie". Nie liczę na związek żaden, co najwyżej przelotne znajomości z ludźmi
Jednak mieszkanie na #!$%@? dolnym ma wady ;/
@Go_Ask_Alice: wiem, że Ciebie to nie obchodzi, ale takim razie zyskałam do Ciebie trochę szacunku jako do człowieka. Do tej pory myślałam, że lubisz po prostu czasami patreć "co u mnie słucjać aka ile Jame pożyje tym razem". Jeśli kiedyś się zdołam... Na pewno napiszę do Ciebie między innymi, jakoś, bo na HR po raczej wejść moe będe chciała. Każdym policzkiem wymierzonym w moją stronę jest śmierć kogośz "ekipt".
@kthxbai2: czy w przypadku, gdy dorobiłam się padaczki lekowej POODSTAWIENNEJ - po odstawieiu codziennego żarcia klonazepamu, swoją drogą, nie wiesz jakie to jest piekło gdy robi się to nie na detoksie, a domowo - również? Mam na myśli, czy byłym narkomanom także? No, ale to tylko takie Twoje mrzonki bo tak samo jak Ty płacę (i płaczę) podatki. Mijasz mnie, inne laski jak ja na ulicy i nawet nie wiesz, że ćpają. Nie zawsze widać. U mnie nie widać i 80% ludzi z HR widząc mnie
Aha, od IV - jako czynności - też można się uzaeleżnić. Jak schodziłam z klonazepamu to oszukiwałam się tictacami soea=