Aktywne Wpisy
McAfee +798
UnitrA 0
Mirki, chcę wyjechać na kilka dni szkolenie z obcymi osobami.
Różowa twierdzi, że nie mogę, bo będę chlac i pewnie ją zdradzać.
kto ma rację, jak to wygląda w zdrowym związku?
PS Nigdy nie dałem powodu do braku zaufania.
#zwiazki
#rozowepaski
#pytaniedoeksperta
#pracbaza
Różowa twierdzi, że nie mogę, bo będę chlac i pewnie ją zdradzać.
kto ma rację, jak to wygląda w zdrowym związku?
PS Nigdy nie dałem powodu do braku zaufania.
#zwiazki
#rozowepaski
#pytaniedoeksperta
#pracbaza
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mogłam z częścią z Was spotkać się w sobotni wieczór. Tu przede wszystkim ogromne podziękowania dla śląskiej ekipy, która w weekend gościła w Poznaniu. Mam nadzieję, że miasto przypadło Wam do gustu i nie jest to Wasza ostatnia wizyta w naszym wielkopolskim Królestwie Rogala. Jesteście fantastyczni! Wiecie, nie? :-))
Sprawa druga. Jeśli jeszcze nie głosowaliście na Januszów Futbolu, to gorąco namawiam do oddania głosu. Obiecali, że jeśli wygrają, to uszyją ogromną flagę Wykopu z loginami wszystkich wykopujących. Pomóżmy im wygrać! Niech szyją, chcę to zobaczyć! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Sprawa trzecia. Gdyby Wykop miałby co jakiś czas organizować dla Was AMA z różnymi osobami, to kogo najchętniej chcielibyście zaprosić do takiego AMA? Ludzi ze świata polityki, wielkich ekranów, a może świat nauki? Kogo zaproponujecie? :-)
#bojowkaas #wykop #poniedzialek #aswykopu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@a__s: xDDDDD za darmo nie masz co na to liczyc, bedzie musiał Michał posmarowac hajsem
@Stev: Jest do jutra. Potrzeba jeszcze ok 500 głosów (info z profilu Sadka). Także głosuj :-)
@wiecejnizjednozwierze: Zdaję sobie z tego sprawę. Ale tu nie kasa jest problemem ;-)
@uzytkownik_portalu_wykop: To nie ostatnie spotkanie, na którym się pojawiam. Będzie jeszcze wiele okazji ;-)
@WuDwaKa: Proszę - AMA z Wiktorem Niedzickim :-)