Aktywne Wpisy
wypłacamy czy czekamy?
- wypłacamy 55.6% (69)
- czekamy 44.4% (55)
OCieUj +58
Chciałem się tylko pochwalić bo na żywo to nie mam komu, bo i nigdy się nikomu nie przyznałem.
Przez ostatnie kilka lat, myślę że z 5, moim moim rekordem były 3 dni trzeźwości.
Przez ostatni rok(przed tymi 5 teraz) piłem w zasadzie codziennie, a ze 3-4 razy w tygodniu połówkę żubrówki. Sam.
Zaniedbanie się lvl 100. Stany depresyjne co chwilę. Nie potrafiłem wyjść gdziekolwiek bez alko. Spotkanie na kawe? Ale żeby tak
Przez ostatnie kilka lat, myślę że z 5, moim moim rekordem były 3 dni trzeźwości.
Przez ostatni rok(przed tymi 5 teraz) piłem w zasadzie codziennie, a ze 3-4 razy w tygodniu połówkę żubrówki. Sam.
Zaniedbanie się lvl 100. Stany depresyjne co chwilę. Nie potrafiłem wyjść gdziekolwiek bez alko. Spotkanie na kawe? Ale żeby tak
Wracam do domu, jestem na klatce schodowej i spotkałem mojego brata (lvl 9), który właśnie wychodził na podwórko. Brat od kilku tygodni zbiera jakieś karty z piłkarzami z Ligi Mistrzów i zaczyna mi się chwalić, że ma jakąś legendę Liverpoolu i ten koleś ma na imie "chyba Jan" no i sie mnie pyta co to za "Jan" był legendą Liverpoolu, a ja na to że nie mam pojęcia. Po chwili zastanowienia mój brat powiedział:
"a może to Jan Paweł Drugi??".
Ja co śmiechłem w tym momencie to moje XD
Potem przez cały dzień łaził koło mnie i powtarzał "Jan Paweł Drugi grał w Liverpoolu, Jan Paweł Drugi grał w Liverpoolu" XD
Dobry z niego Mirasek będzie w przyszłości coś czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pasta #wykopobrazapapieza #heheszki