Aktywne Wpisy
DanPenna +3
Z nauką dotyczącą powstania życia jest tak samo jak z religią. Obie nie potrafią powiedzieć w jaki sposób powstało życie i posiłkują się wiarą.
Według nauki, 4 miliardy lat temu, na ziemi powstała zupa. W tej ciepłej zupie, materia nieożywiona nagle zaczęła tworzyć związki organiczne, te zaczęły tworzyć części komórek, a później powstały pierwsze komórki. Problem w tym, że za ch%ja nie możemy odtworzyć tego procesu. Ba! Możemy wrzucić "do gara" materie
Według nauki, 4 miliardy lat temu, na ziemi powstała zupa. W tej ciepłej zupie, materia nieożywiona nagle zaczęła tworzyć związki organiczne, te zaczęły tworzyć części komórek, a później powstały pierwsze komórki. Problem w tym, że za ch%ja nie możemy odtworzyć tego procesu. Ba! Możemy wrzucić "do gara" materie
Hissis +2
ostatnia godzinka w robocie i długi weekend mordy
będzie ogień
z fartem
będzie ogień
z fartem
@firunna: Nie. W starych odcinkach zdarzały się sceny na zewnątrz. Tak z głowy:
- Boczek pokazywał ferdkowi jakieś papierowe krasnale na zewnątrz
- W odcinku z
niestety, od momentu jak zmienił się reżyser poziom zaczął lecieć w dół po równi pochyłej. jak tylko widzę, że kiepscy w tv nie lecą w 4:3 i jest nowa czołówka to nawet nie oglądam żeby nie psuć sobie dobrego wrażenia
@8Dawid88:
ZAJEBISTA SKŁADNIA ZDAŃ
jeszcze titanic; big brother; śnieżka i książe waldemar pierwszy ale nie ostatni; faraon z "oddajcie mi mojego siusiaka"; piwo lecące z "nienaprawionego" kranu; odcinek z tym że piwo się na świecie skończyło (?) a ferdek myślał że to był sen; maragaryna Gagarina z konkursem na lot na
@malibu99: POWÓDŹ W SYPIALNI XDD
o boziu byly genialne