#ebook #czytniki Pękł mi ekran, dwa miechy po zakupie. No niestety zrobiłem to ja. No iteraz wpadłem na taki patent aby zrobić od dołu marginesy w książkach około 3,5 cm . Jak to zrobić ?
@fruktoza: Jeśli w ebooku chciałbyś marginesy to musiałbyś mieć jakąś aplikację napisaną pod dany czytnik ( zakładając że w ogóle da radę ) ewentualnie mieć tak zapisane ebooki żeby miały te marginesy. Niestety nie orientuję się w ebookach bo na codzień wolę poczytać coś w papierowej formie :)
@fruktoza: Rozumiem że pęknięcie ekranu spowodowało zadanie pytania o marginesy. Wrzuć zdjęcie uszkodzenia i model ebooka,może coś da się wspólnie wykminić :)
@tomash99: 3,5 cm od dołu , Nie ma sensu wrzucać foto. Chciałbym się jedynie dowiedzieć jak zrobić 3,5 cm margines od dołu :D @adamkpl: inkbook classic , opłata za wymiane wkranu 199+25 przesyłka wić stwierdzam że jak nie znajde sposobu na marginesy to kupie nowy . i kupie jakiś pancerny pokrowiec i wykupie oc i ac
@fruktoza: to prosty czytnik i tam są 3 podstawowe ustawienia marginesów. Jak coś, to trzeba edytować style w pliku EPUB, aby dolny margines był taki wielki.
@adamkpl: @ghost1511: @tomash99: Genralnie trzeba się pobawić z formatem PDF. Narazie nie chce mi się tego dokładnie robić , ale da się to zrobić. Tak myśle.
Pękł mi ekran, dwa miechy po zakupie. No niestety zrobiłem to ja.
No iteraz wpadłem na taki patent aby zrobić od dołu marginesy w książkach około 3,5 cm . Jak to zrobić ?
Niestety nie orientuję się w ebookach bo na codzień wolę poczytać coś w papierowej formie :)
@tomash99: Na pewno jakoś się da
@adamkpl: inkbook classic , opłata za wymiane wkranu 199+25 przesyłka wić stwierdzam że jak nie znajde sposobu na marginesy to kupie nowy . i kupie jakiś pancerny pokrowiec i wykupie oc i ac
@adamkpl: Niby proste ale nie moge tego ustawić.