Wpis z mikrobloga

Mało kto wie, że nasz ligowy przyjaciel @spunky oprócz bycia pełnoprawnym zawodnikiem jest też głównym testerem opon na następny sezon. To wyjaśnia szaloną ilość okrążeń podczas każdego eventu ( ͡º ͜ʖ͡º) Na ten moment popełnił 287 lapów. Jak myślicie, uda mu się wyrobić plan 500+?

http://managerdc7.rackservice.org:50915/lapstat

#acleague #assettocorsa #heheszki #paliwozadarmo

Czy @<a href="@spunky">spunky</a> zrobi 500+ okrążeń na torze w Barcelonie?

• Tak 93.3% (28)
  • Nie 6.7% (2)

Oddanych głosów: 30

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RealAKP: Kiedyś wrzucę. Na razie nie będę wiochy robił, bo raz jadę tak, raz inaczej. Trochę się bawię, trochę testuję.
Kółek tyle kręcę, bo się dopiero uczę, a poza tym sprawia mi to przyjemność, choć coraz mniejszą, bo ileż można na jednym torze ( ͡º ͜ʖ͡º)

W najbliższym czasie mam zamiar powoli wracać do kolarstwa, więc może mnie tutaj jednak trochę mniej będzie. Na pewno
  • Odpowiedz
@VR46: Hmmm od końca czerwca zeszłego roku do końca marca tego roku przejechałem 5000 km ( ͡º ͜ʖ͡º)

edit: także nie wiem, czy w AC już dogoniłem swoje rowery :D
  • Odpowiedz
@spunky:

Kółek tyle kręcę, bo się dopiero uczę

Wrzuć lepiej tę powtórkę, bo na razie zamiast się uczyć, to utrwalasz złe nawyki skoro jesteś te 2 sekundy za czołówką.
  • Odpowiedz
@spunky: Wykręć jedno, twoim zdaniem szybkie kółko, po wyjściu z treningu kliknij w prawym górnym rogu save replay i wrzuć plik na jakiś hosting.
  • Odpowiedz