Wpis z mikrobloga

#epapierosy #hussar na pokładzie, pierwszy parownik, który oddaje smak w 100%, żadnych skroplin gdziekolwiek, wycieków, bezproblemowe tankowanie, na dualu z fused claptonami od Mirka już od 34W jest bajka. Smaczna i ciepła chmurka, jednak Supreme RDTA to potwór i zostaje jako zapas, lub idzie w nowe ręce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
razvizion - #epapierosy #hussar na pokładzie, pierwszy parownik, który oddaje smak w ...

źródło: comment_SIfkBnSqRPx36tnyE0b5JDX7Ga7n2zvf.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartan1002: 480 za ręczną pracę, to nie produkt masowy z taśmy ( ͡ ͜ʖ ͡), cena podobna jak za Kayfuna 5, ale wolałem zapłacić rodakom, którzy odwalają solidną robotę.
  • Odpowiedz
@razvizion: szklana tuba jest w komplecie, czy pmma i ss tylko? korci mnie kaytek nowy/hussar ze wzgledu na smak, ale chyba za bardzo przyklem do duzych przeciagow na rda.
  • Odpowiedz
@vgf_: Przeciąg fajny, na pewno większy niż w K5. Nad szkłem jeszcze pracują, to nie takie proste, bo część odpowiedzialna za kontrolę LQ jest umiejscowiona także w tubie. Także tworzywo sztuczne i SS tylko.
  • Odpowiedz
@hjrhombre: Widać że nie korzystałeś z Supreme ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo mam jeszcze Avocado 24 i on blado wypada przy parowniku, który ma kontrolę LQ, nie przecieka i wykonanie o poziom wyższe.
  • Odpowiedz
póki go nie położysz nie ma #!$%@? żeby pociekło,

@hjrhombre: I o to chodzi, w Supreme masz smak równie dobrze oddany jak RDA, przeciąg odrobinę gorszy, a może leżeć nawet do góry dnem i nie ma problemu. Ja Avocado używam tylko stacjonarnie, bo skropliny za każdym razem zalewały mi kieszenie/torbę przy noszeniu.
  • Odpowiedz
@hjrhombre: mam oba avocado (22mm i 24mm). lubie je, ale supreme oddaje smak rownie dobrze (imo nawet troche lepiej niz avo24 w dualu) a jest zdecydowanie wygodniejszy - nie cieknie w pionie, poziomie, skosie czy 'do gory nogami'. lapie kondensacje pod pierscieniem afc i na oryginalnym driptipie, ale w porownaniu do np griffina to jest suchy jak sluzowki nosa po dobrym koksie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@razvizion: miałem okazję testować prototyp, atomizer mnie nie porwał - cug troszeczkę za mały jak na moje. Na single coilu bardzo fajny tank, świetnie wykonany. Ale przy bazie double coil już tak kolorowo nie jest, mimo że więcej dziurek do przepływu powietrza, to wciąż było mi mało.
  • Odpowiedz
@BeDoEl: Ja zanim się decydowałem na duala, to go wpierw przetestowałem. Dla mnie cug jest w sam raz, każdy większy niż w subtanku mini i billow v2 będzie dla mnie ok ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz