Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Aokx +99
U mnie też się dziś coś wykluło. Widzicie ten zielony badziew? To muchołówka amerykańska. Sam #!$%@? wśród roślin. Jak na razie wykiełkowało 100% nasion tej pięknej rośliny. Obok niej wykluwają się jeszcze rośiczki łyżeczkolistne, rotundifolia no i sam #!$%@? - kapturnica białolistna. Obiecuję zapierdzielić tymi roślinami całe mieszkanie. Poustawiam je na każdej kurna półeczce. Modliszki teraz będą miały wsparcie w okopach. Starożytna sztuka walki sung-tzi uczy, że dobry wojownik przed okopami stawia wilcze doły. No aż chucham na nie i pieszczę, żeby rosły dorodne.
A no i do naszej armii dokooptował się pająk kątnik odmiana Skurvensis Magna. Bardzo niebezpieczna. Siedzi sobie w kącie w łazience, hehe jak to kątnik. Przeszedł już ze mną jedną wylinkę, więc uważam się za profesjonalnego terrarystę. Niech rośnie duży. No już się nie mogę doczekać północy. Łap #!$%@? w swe jedwabne sieci mój spodermenie
Puśćcie jakieś marsze bitewne dla nastroju.
#prusaczewojny #roslinyowadozerne ##!$%@?
Przepraszam za bałagan xD
Trzymać w pelnym słońcu czy w półcieniu lepiej?