Aktywne Wpisy
drogba90 +617
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Syn_Tracza +90
Wykres dla Lodzi. Tak się dzieje, że od 4 lat mieszkam w tym mieście (dobrowolnie xD). Poznałem to miasto, w sensie, jak szybko ubywa ludzi, jakie są zarobki ludzi, jakie są perspektywy, ilu jest dobrze płacących firm itd.
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
10/10
#bekazprawakow #patologiazewsi #neuropa #bekazkatoli #wiara #4konserwy
@Gruszka1992: Nooo w szczególności nowy testament zawierający wiele uniwersalnych prawd moralnych. Weź wyjdź.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zresztą WTF Bibia to księgozbiór wiec jak najbardziej w debacie można traktować wybiórczo każdą księgę a nawet tekst z osobna.
Widzę jednak, ze u ciebie #gimboateizm mocno. Sam nawet chrzczony nie byłem, ale jak się wypowiadasz na takie tematy to trzeba znać podstawy Teologii.
Mam na myśli wybiórczość w kwestii ważności danego testamentu. Coś na wzór przykazania miłości, które jest ponad wszystkimi innymi przykazaniami.
I pytam jeszcze raz o jakieś źródło tezy, że KKK>NT>ST.