Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem BI, jednak dużo trudniej mi znaleźć seksualnie pociągającą mnie kobietę niż faceta. W związku z tym częściej zabawiam się z tą samą płcią niż przeciwną. Nie wyobrażam sobie jednak na dłuższą metę związku z mężczyzną. Teraz jednak spodobała mi się koleżanka ze studiów, mamy wiele wspólnych tematów do rozmów, podobny humor, jest urocza, miła i śliczna. Nie chciałbym, żeby skończyło się to na jakimś jednym wyskoku.
Czy powinienem jej powiedzieć, że jestem BI-seksualny? Czy powinienem jej powiedzieć, że częściej kochałem się z facetami niż z kobietami? (4 kobiety i 3x tyle facetów, ale tylko 1 związek (z facetem) był dłuższy niż kilka miesięcy. #rozowepaski czy przeszkadzałaby wam taka przeszłość faceta i byście się podjęły zbudowania związku z takim gościem?
Na zewnątrz nie widać, że jestem dosyć "liberalny obyczajowo", nikt by nie powiedział że prowadzę taki styl życia. To też nie jest tak, że co tydzień w klubie wracam z kimś innym, po prostu na różnych spotkaniach, czy na uczelni czasem spojrzenia się krzyżują i potem to wychodzi.

To nie jest bait, czy coś podobnego.
#zwiazki #niebieskiepaski #lgbt

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
AnonimoweMirkoWyznania - #AnonimoweMirkoWyznania 
Jestem BI, jednak dużo trudniej mi ...

źródło: comment_WuJbHKaP7eeMdBQWTdaQUUHvotdMOdQH.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: @csark: A co to za różnica? Jak bym miał 12 dziewczyn to byś miała mniejsze obawy, że cię zdradzę? Zdrada to charakteru i moralności, a nie seksualności.

To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz
OP: @Shanny
Mam ponad 21 lat. Życie seksualne zacząłem w wieku 17. Czy 16 partnerów w ciągu 4 lat to rozwiązłość? Żyjemy w średnowieczu? Nie jestem ruchaczem, nie biorę czego popadnie.

• Odpowiedz
OP: @desensitization: Nie. Po prostu jestem zdania, że powinienem taką rzecz powiedzieć na starcie. Ale jeżeli to ma przekreślić naszą znajomość to odpuszczę. Jestem ciekaw czy to jest dla was powód do przekreślenia związku.

• Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: @AnonimoweMirkoWyznania: Ja nie wiem czy może w innych miastach to jest normalne czy też jak to w Internecie ludzie jaja sobie robią ale paredziesiąt partnerów to jest kosmos i nie mówię tu o moim przypadku bo jestem piwniczakiem ale o ludziach których znam lub znałem, duża część nie miała żadnego partnera, część o 1-2 partnerów i większość osób która jest teraz sama, mało kto ma partnera. Jedyna
  • Odpowiedz