Aktywne Wpisy
PrzemyslawBabiarz +288
Popularność Taylor Swift jest dla mnie dowodem na to, że w czasach względnego dobrobytu, bez dużych życiowych problemów oraz naturalnych idoli świata kultury, ludzkość musi wytworzyć sobie ich substytut, bo inaczej głos ich pokolenia nic by nie znaczył, a ich egzystencja byłaby kompletnie bezsensowna.
Upraszczając maksymalnie to, co chcę powiedzieć, dzisiejsi przedstawiciele młodego pokolenia to głównie internetowi fajterzy srający się na fejsbukach o totalne gównosprawy jak uwolnienie od męskiego patriarchatu (który tak naprawdę jest potrzebny i natura udowadnia to na każdym kroku) czy jakieś totalne bzdety jak dopisanie kolejnej płci do katalogu qwerty+.
Sama miałkość i nijakość tekstów i kompozycji utworów TS jest szokiem i ogromnym dysonansem poznawczym dla osoby wychowanej na prawdziwym popie i rocku lat 70. 80. 90. ubiegłego wieku, który muzycznie i tekstowo zjadał Taylor i wszystkie jej obecne koleżanki i kolegów na śniadanie. Wygląda to tak, jakby współczesne dzieciaki na siłę robiły z tej przeciętniary półboginię, żeby zabić próżnię własnej egzystencji.
Takim
Upraszczając maksymalnie to, co chcę powiedzieć, dzisiejsi przedstawiciele młodego pokolenia to głównie internetowi fajterzy srający się na fejsbukach o totalne gównosprawy jak uwolnienie od męskiego patriarchatu (który tak naprawdę jest potrzebny i natura udowadnia to na każdym kroku) czy jakieś totalne bzdety jak dopisanie kolejnej płci do katalogu qwerty+.
Sama miałkość i nijakość tekstów i kompozycji utworów TS jest szokiem i ogromnym dysonansem poznawczym dla osoby wychowanej na prawdziwym popie i rocku lat 70. 80. 90. ubiegłego wieku, który muzycznie i tekstowo zjadał Taylor i wszystkie jej obecne koleżanki i kolegów na śniadanie. Wygląda to tak, jakby współczesne dzieciaki na siłę robiły z tej przeciętniary półboginię, żeby zabić próżnię własnej egzystencji.
Takim
JanuszKarierowicz +345
Najśmieszniejsze a zarazem najstraszniejsze w całej nagonce na "transów" w Paryżu jest to, że na IO w Paryżu nie ma żadnego transseksualisty ani transseksualistki xD Wszystkie zawodniczki, pod którymi padły takie oskarżenia, urodziły się biologicznie kobietami i nie przechodziły żadnej korekty płci. Jedyny ciekawszy case to może być przypadek Algierki, której organizm najprawdopodobniej wytwarza więcej testosteronu niż powinien, ale nie ma tu mowy o żadnym transseksualizmie czy zmienionej płci xD Tak samo
Jestem BI, jednak dużo trudniej mi znaleźć seksualnie pociągającą mnie kobietę niż faceta. W związku z tym częściej zabawiam się z tą samą płcią niż przeciwną. Nie wyobrażam sobie jednak na dłuższą metę związku z mężczyzną. Teraz jednak spodobała mi się koleżanka ze studiów, mamy wiele wspólnych tematów do rozmów, podobny humor, jest urocza, miła i śliczna. Nie chciałbym, żeby skończyło się to na jakimś jednym wyskoku.
Czy powinienem jej powiedzieć, że jestem BI-seksualny? Czy powinienem jej powiedzieć, że częściej kochałem się z facetami niż z kobietami? (4 kobiety i 3x tyle facetów, ale tylko 1 związek (z facetem) był dłuższy niż kilka miesięcy. #rozowepaski czy przeszkadzałaby wam taka przeszłość faceta i byście się podjęły zbudowania związku z takim gościem?
Na zewnątrz nie widać, że jestem dosyć "liberalny obyczajowo", nikt by nie powiedział że prowadzę taki styl życia. To też nie jest tak, że co tydzień w klubie wracam z kimś innym, po prostu na różnych spotkaniach, czy na uczelni czasem spojrzenia się krzyżują i potem to wychodzi.
To nie jest bait, czy coś podobnego.
#zwiazki #niebieskiepaski #lgbt
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Wy różowe i tak nie robicie klocków to co to za problem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Mam ponad 21 lat. Życie seksualne zacząłem w wieku 17. Czy 16 partnerów w ciągu 4 lat to rozwiązłość? Żyjemy w średnowieczu? Nie jestem ruchaczem, nie biorę czego popadnie.
Zaakceptował: sokytsinolop