Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#!$%@? ale jestem #przegryw calymi dniami gram tylko w gry, spie i wale konia w grzyba... nie mam kolegow.
Tylko raz kochalem dziewczyne i bylem z nia rok, po tym jak zerwalismy rozpoczela sie moja ##!$%@? moje kolejne partnerki nie kochalem takie zauroczenie, zazwyczaj konczylem taki zwiazek w tydzien ew. w 2 tygodnie... zaczalem unikac ludzi i dzisiaj mnie #!$%@? jak wtedy gdy pytali sie "co sie stalo Anonie?" #!$%@? sie stal #!$%@?, wlasny ojciec ma mnie za zakale rodziny. Fajne zycie #!$%@?... gdyby nie matka bracia i nadzieja to bym skonczyl ten zywot (tak naprawde to nie, dalej bym gral) tylko tyle jak cos mi sie przypomni to podpisze w komentach. Elo.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Pobierz AnonimoweMirkoWyznania - #AnonimoweMirkoWyznania 
#!$%@? ale jestem #przegryw calymi ...
źródło: comment_5VzpyUBxo6IKZdv5Fu07pFHqQiFjSPaG.jpg
  • 7
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja #!$%@? To gdzieś wyjedź, przeżyj coś, zacznij żyć, a nie wegetujesz. A jak się uczysz to skończ szkołę i zmień środowisko. Przecież nie żyjesz dla kogoś, dziewczyny, mamy itd, ale dla siebie. Musisz wyjść z bezpiecznego grania w gry i walenia konia.