Wpis z mikrobloga

Pytanie do mirków z tagu #mirkohooligans, autentycznie utożsamiających się z nim, i to jest pytanie serio, bo mnie ciekawi ta kwestia.

W tym całym zamieszaniu, atakach na was, hejcie, nieudolnych próbach moralizowania was, i nazywaniu was bydłem, patolą, etc.
Czujecie się trochę dyskryminowani, obrażani? Że taka duża społeczność jak wykop was nie toleruje.
Czujecie brak tolerancji, dla waszego stylu życia? Trochę jak jacyś imigranci czy homo?

Pytanie serio, o odczucia.

#kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 11
@spere: przecież nikt tutaj nie opisuje swoich przeżyć tylko informuje o tym co się dzieje na euro we Francji, to jak ma się czuć jakoś dyskryminowany :D? Jest różnica moim zdaniem - "- Jestem gejem! - O ty pedale #!$%@?!" vs "- Ten i ten jest gejem! - O te pedały #!$%@?!". Żeście się przyczepili tagu posiłkując się śmiesznymi teoriami moim zdaniem ;)
@Tosca303: ale ja tylko spytałem o odczucia W REAKCJI na bardzo negatywne komentarze reszty wykopu w tym tagu.
Które właśnie właśnie były w stylu: "O ty kibolu #!$%@?!".

@feniks_pn: ich wola, ale za co niby, za szczere pytanie?

@000loki: nie chciałem zaśmiecać, oraz widzę, że nikt się nie namawia do ustawek, itd, itp.
To było tylko pytanie odnośnie j.w. do Toski303
@spere: ten tag do doskonały stuleja detector. wszystkie spiwniczone parówki mają o niego ból dupska nieziemski, od razu można przygotować czarnoliste na przyszłość

nawet ty próbujesz napisać niby taki spoko post, a tak naprawdę ci chodzi o porównanie chuliganów do gejów, ot żeby im pocisnąć. takie trochę kompleksy, nie bójmy się użyć tego słowa
@stefekburczymuha: nie, żadne pocisnąć. Byłem po prostu ciekaw, czy nastąpi taki moment, że ludzie z tagu poczują taki moment, że są nietolerowani w dużej społeczności. Za sam styl, sposób bycia, jaki wybrali, jaki lubią.
Przecież to jest rzeczywiście tag tylko informacyjny, nie o ustawkach, itp.
Więc w sumie neutralny, a wzbudził takie negatywne dyskryminujące reakcje ogółu.
Czy było takie 5 sekund: "Wyzywają nas, nie tolerują, nic nie robimy, czemu ( ͡