Aktywne Wpisy
lubie_pic_kakao +115
Tymczasem nasi "świadomi" użytkownicy wykopują fejkową ruską stronę.
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
źródło: fake
Pobierz
Graner +38

![Secret Service podczas próby zamachu [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2f3ba65a95205e62aebaf0e35c683ad6108b5df77cb0bc87de968a316c3bab72,q80.jpg)

źródło: comment_ns1fAEPXNHDD5FT1kSxHkeaWm9yQUmbT.jpg
PobierzNie musisz tego robić. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit: Włączników światła, telefonów komórkowych, klawiatur i myszek również.
Swoją drogą nigdy nie widziałem, żeby ta woda była zzieleniała.
Pomimo, że w 14 procentach przebadanych próbek nie odnaleziono groźnych bakterii, żadne ze zbadanych źródeł wody święconej
Pojedyncze osoby zanurzają rękę w kropielnicy. Ja, chociaż jestem praktykujący, nie robiłem tego przez ostatnie 20 lat.
Mnie na przykład brzydzi, że na butach wnosi się brud z ulicy do mieszkań. Często przedpokój łączy też funkcję
Być może naświetlanie uv mogłoby pomóc, ale nikt nie będzie wymieniał tej wody po każdym zamoczeniu, a tylko wtedy miałoby to sens.
źródło: comment_0W8zp4euWlt8PoetUZ5F4ZhrBXQ3X1ic.jpg
Pobierz