Wpis z mikrobloga

@WOTANAZ: Sprawności fizycznej nie, bo wiadomo jaka jest biologia, ale już nie wliczając historii i patrząc na męski kryzys XXI wieku, widać że w kategorii 'ogarnięcia' kobiety wyraźnie nadgoniły i kto wie czy nie minimalnie przegoniły.
  • Odpowiedz
@raudive: nie wiem czym jest męski kryzys XXI w. ani co to kategoria 'ogarnięcia', mi chodziło tylko o to że dziś elon musk nadal jest mężczyzną

czy przeciętny facet jest inteligentniejszy od przeciętnej kobiety tego nie wiem, ale w sumie chyba nie ma to dużego znaczenia
  • Odpowiedz
@WOTANAZ: No to poczytaj o tym kryzysie, bo coś takiego istnieje. Co z tego że istnieje jeden Musk, skoro w laboratoriach naukowców jest już mnóstwo kobiet.

Ogarnięcie, znaczy że dziewczyny potrafią zachować umiar i myśleć perspektywicznie w budowaniu swojego życia niż faceci, którzy myślą tylko o robieniu kasy i zaspokojeniu swoich podstawowych instynktów, będąc dużo bardziej podatnym na wszelkie używki i skrajne zachowania.
  • Odpowiedz
@raudive: zanim napisałem odpowiedź to wrzuciłem w google ,,męski kryzys XXI w." i nie znalazłem NIC na pierwszej stronie

a to że kobiety potrafią zachować umiar czy coś to spoko, też mam takie wrażenie, ale nie ma to nic wspólnego z głównym postem

z tym że jest jeden musk, a reszta to kobiety w laboratoriach to chyba nie do końca poważnie?
  • Odpowiedz
@WOTANAZ: To ja nie wiem jak ty szukasz i czy na pewno przez google, bo u mnie roi się od wyników, jak nie o kryzysie wieku średniego, tak o ogólnym kryzysie męskości. Masz artykuły i publikacje.

to chyba nie do końca poważnie?

Oczywiście że powaznie, czekam az mi to zestawisz z przeszłością i zabijesz ten argument.
  • Odpowiedz
@WOTANAZ: I jak ja mam z tobą dzieciaku powaznie dyskutować skoro przekręcasz wszystko co mówię, uciekasz od tematu i starasz zgonić na mnie swoją nieudolność. #!$%@?, pierwsze hasło w google i masz co najmniej 5 wyników z różnych stron.

LOOOOOL XDDDDXD
  • Odpowiedz
@WOTANAZ: Bo straciłem czas na na typowego mentalnie wykopka który nawet google nie potrafi używać. O solidnym kontrargumentowaniu wypowiedzi nie wspominając.
  • Odpowiedz