Aktywne Wpisy
Malenaa +110
Rzuciła mnie przez SMS xD szybko poszło
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Megasuper +54
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
Jeśli facet jest brzydki, często gruby, nie ma powodzenia u kobiet i ma prawackie* poglądy, zostaje mizoginem.
Czym się różnią jedni od drugich?
http://www.wykop.pl/wpis/18041851/#comment-63737875
#rozowepaski #niebieskiepaski #shitwykopsays #bekazwykopkow
sprawności fizycznej chyba nie trzeba komentować
czy przeciętny facet jest inteligentniejszy od przeciętnej kobiety tego nie wiem, ale w sumie chyba nie ma to dużego znaczenia
Ogarnięcie, znaczy że dziewczyny potrafią zachować umiar i myśleć perspektywicznie w budowaniu swojego życia niż faceci, którzy myślą tylko o robieniu kasy i zaspokojeniu swoich podstawowych instynktów, będąc dużo bardziej podatnym na wszelkie używki i skrajne zachowania.
a to że kobiety potrafią zachować umiar czy coś to spoko, też mam takie wrażenie, ale nie ma to nic wspólnego z głównym postem
z tym że jest jeden musk, a reszta to kobiety w laboratoriach to chyba nie do końca poważnie?
Oczywiście że powaznie, czekam az mi to zestawisz z przeszłością i zabijesz ten argument.
LOOOOOL XDDDDXD
ale już nie odpisuj, nie spodziewałem się takiego bólu dupy i projekcji, na razie