Wpis z mikrobloga

Mirki! Dzisiaj złapał mnie na pomiar nieoznakowany radiowóz, efekt to 104km/h na obszarze zabudowanym. Dzisiaj też w głównych jest gość z anuluj mandat. Czytając opinie wielu z Was mówiło w komentarzach, że dzięki nim anulowali mandaty. U mnie sprawa wygląda gorzej, zabrane prawo jazdy na 3 miesiące, ponadto przyjąłem mandat. Czy ktoś z was ma wiedzę czy warto w tej sytuacji bujać się odwoływaniami itd? Może ktoś z Was był w podobnej sytuacji? Jest gotów na krytykę tego, że przyjąłem mandat ale ostatnio znajomy obalił mit odnośnie uniknięcia zatrzymania kwitu, jeśli podczas kontroli nie było blankietu więc innego mandat przyjąłem. Macie jakieś pomysły? :]
  • 13
  • Odpowiedz
Wiedziałem, że taki komentarz będzie, zgadza się! Jechałem za szybko, wiejska droga, mało aut znak nie dotarł to mojej świadomości, ale cóż, próbuje jakoś odwrócić tą dotkliwą karę
  • Odpowiedz
@rafal-szymanski: ale nie znajdziesz żadnego rozwiązania, ciekawe czy zalozyłeś konto na prawdziwe imię i nazwisko chyba nie byłbyś takim kretynem ale zaraz spróbujemy cie wystalkować w sieci. Jakiś mail do twojej komendy w razie co jakby były wątpliwości to tu ładnie przyznałeś się do popełnionego wykroczenia
  • Odpowiedz