Aktywne Wpisy

Paszczakova +30
Przyjdzie dziś paczuszka
źródło: 1000001962
Pobierz
iquiet 0
Co może pójść nie tak przy wymianie klocków hamulcowych?
Nie chce mi się czekać na wolny termin u mechanika a obejrzałem filmiki to w sumie nie jest to jakoś bardzo trudne. Tyle, że pierwszy raz bym to robił i jest obawa, że jak nie złożę to mechanik do mnie będzie musiał przyjechać bo z rozebranymi hamulcami nie zajadę do niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mechanikasamochodowa
Nie chce mi się czekać na wolny termin u mechanika a obejrzałem filmiki to w sumie nie jest to jakoś bardzo trudne. Tyle, że pierwszy raz bym to robił i jest obawa, że jak nie złożę to mechanik do mnie będzie musiał przyjechać bo z rozebranymi hamulcami nie zajadę do niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mechanikasamochodowa

Próbuję już chyba czwarty raz #quicksell na itemach za max 5-10 kluczy (więcej nie mam) i nawet jednego p@#$% klucza nie dałem rady z(a)robić w przeciągu 3 dni z 11 tradeofferami i bumpami co 30 minut. Nie chcę znowu wkurzony przewalić na betach. Weźcie dobrzy ludzie dajcie jakieś rady tu czy na PW jeżeli nie chcecie zdradzać tajemnych sztuczek na oficjalnym forum (╥﹏╥) Jakby w końcu maszyna ruszyła to ofc dam w ciul w zamian za pomoc w pierwszych krokach
wołam Cię @perlo, już raz z Tb o tym pisałem
@Ying: XD
Tylko że jakimś trafem nie mogę znaleźć "sprzedawcę-frajera", mistrzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)