@Obstrukcja: ja właśnie piję czarnego Jacka z pepsi, ogólnie nie jestem znawcą whisky, ale lubię ją pić. Nie rozróżniam nawet za bardzo grantsa od red labela albo jacka.
@zdebel: a teraz kumam ( ͡°͜ʖ͡°) nie wiem czemu ale mi generalnie nie smakuje gorzki smak whisky i tak jak ludzie dziwią się mi jak to mogę mieszać z colą/pepsi, tak jak się dziwie jak można to pić bez niczego ( ͡°͜ʖ͡°)
@goox: bez niczego się pije raczej single malty czyli takie, które powstały wyłącznie z jęczmienia. Te, które piłeś to zapewne blendy, które powstają z różnych rodzajów zbóż z minimalną ilością whisky z jęczmienia i one same nie smakują najlepiej. @Obstrukcja: pij z colą i lodem
@Jukebox: Tak jak pisałem wyżej nie jestem smakoszem i jedyne co piłem to właśnie red label, jack daniels (czarny i miodowy(?)) i grants. Ogólnie nie lubię pić, żeby się schlać, tylko żeby mi to smakowało. Kiedyś piłem ostro wszystko, a teraz czystej wódki bym nie tknął, bo nie sprawia mi to żadnej frajdy jak już to wolę babskiego drinka się napić jak już koniecznie muszę, bo głupi zwyczaj "czyjeś zdrowie" (
@Obstrukcja: @Obstrukcja: RED to fajna podstawa do drinków jego się samego nie pije. Szybki i fajny czyli red do tego limonka, cukier brązowy i szełbs imbirowy (jak nie ma to piwo gingger tez da radę)
Jakie gry ostatnio sprawiły wam przyjemność taką jaką czuliście kiedy graliście za dzieciaka? Takie specyficzne uczucie że nie można się oderwać od gry a kiedy np jest się w pracy człowiek myśli co będzie robić jak już wieczorem ją odpali? #gry #konsole #pc
źródło: comment_mW0SEto9mVjM6HhVWcb1yGTSAeDZpr1O.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Obstrukcja: ja właśnie piję czarnego Jacka z pepsi, ogólnie nie jestem znawcą whisky, ale lubię ją pić. Nie rozróżniam nawet za bardzo grantsa od red labela albo jacka.
przecież to sikacz jest, który nie nadaje się do niczego prócz drinków. Moim zdaniem w tej cenie lepszy gin albo dobra gouda
@Obstrukcja: pij z colą i lodem