Aktywne Wpisy
magdalena-gaska +46
Biały i czarny kolor skóry dają po prostu ładny kontrast i fajny efekt estetyczny, niekoniecznie jest to promowanie jakiś mieszanych związków przez duże złamane nosy jeśli chodzi o zdjecia/reklamy
#niepopularnaopinia
#niepopularnaopinia
cword +1160
Tak tylko przypomnę że 4 lata temu pochowano w złotej trumnie ćpuna który próbował zapłacić fałszywka w sklepie a potem postawiono mu pomnik
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi
EVGA GeForce GTX 970 Superclocked ACX 2.0 4GB (256 Bit), 2xDVI, HDMI, DP (04G-P4-2974-KR)
Asus GeForce GTX 970 Strix 4GB DDR5 (256bit) DP, HDMI, DVI (STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5)
I czy warto brać takie używane? :P
#pcmasterrace #nvidia #komputery
Teraz uzywam tylko asusow.
Czy warto istotne ile mazz kasy nie lepiej pokczekac i zakupic 1070 ?
@Hdrunked: xD proponujesz mu kartę droższą o prawie drugie tyle zakładając że @Mortias chce kupić używaną 970.
@Mortias: ja bym jednak na twoim miejscu wstrzymał się jeszcze chwilę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
według mnie jedynie poprawnie, zważając na te ceny.
najchętniej nie przekroczył bym 1000-1100 dlatego patrze na używki... ale taka karta 2 letnia na przykład, to ma już torchę za sobą i może faktycznie dołożyć ze 100-150zł i złapać tanią 760 nową...
@Ch-jogromPL: no a ja napisałem żeby poczekał na R9 480 bo wydaje mi się że będzie na bank wydajniejsza od kolejnego kastrata nvidii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mortias:
Poczekaj aż nowe modele wejdą na rynek, niektórzy z grubszym portfelem może się na nie skuszą i allegro wypełni się używkami. Kilka razy kupowałem używki używałem 2-3 lata i posyłałem dalej w rynek i nie miałem problemów. Niedawno wyłapałem na morele gtx960 może wiedźmin nie śmiga na ,maxa ale większość gier tak . koło 800 zł kosztowała.
swoją drogą do Wieśka lepszy 24" AH-IPS czy TN 1ms monitorek?:P
EDIT: do 700zł