Aktywne Wpisy
mickpl +1142
cytmirka +151
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Poniedziałek zaczynamy od dobrej wiadomości: udało nam się rozwiązać problem dublujących się komentarzy. Błąd okazał się zdecydowanie poważniejszy, niż sugerowali to tutejsi eksperci, ale ostatecznie udało nam się ustalić przyczynę i wyeliminować problem. Uff... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przypominam też, że przez cały czas zbieramy Wasze uwagi dotyczące wykopowej aplikacji na androida. Pracujemy nad ciągłym jej usprawnieniem, a pierwsze efekty już dzisiaj będą dostępne w postaci aktualizacji. I to również możemy uznać za dobrą wiadomość.
A co u Was, jak upłynął Wam długi, majowy weekend? Pochwalicie się? ʢ◔‿◔ʡ
#wykop #wykopblog #aswykopu
@a__s: To się cieszę.
Komentarz usunięty przez autora
Jak można na aplikacji dodać notkę o użytkowniku? Jeśli się nie da to naprawcie to!
Na Wykop używając laptopa jak się przewija np. Mirko czy komentarze czasem przeskakuje dziwnie obraz i pokazuje coś niżej lub wyżej, a nie ładnie, płynnie pokazuje wszystko po kolei.
Ankiety do dziś nie działają. Dodaje ankietę i jej nie widać na Mirko. Ktoś musi
@OSH1980: Chciałabym, ale obawiam się, że nie przekonam pozostałych. Próbowałam nie raz :-)
zamykam temat
Pozdrawiam