Wpis z mikrobloga

@PIERWSZY_KOMENTARZ: jak bylem osobiscie przepisywac umowe OC na siebie za poprzedniego wlasciciela, to z ciekawosci zapytalem ile by kosztowalo przedluzenie, to powiedziala mi tam babka 2400. ale i tak chyba wlasnie skonczy sie na tym, ze przerejestruje na matke. a moze byc tak, zebym byl na pierwszym miejscu jako wlasciciel i wciaz korzystal ze znizki rodzica?
@paziu: Rzuć linkiem do tej kalkulacji na priv Mireczku, bo tu grubo coś wyszło ( ͡º ͜ʖ͡º) Dane real podałeś (oprócz tel i mail)? Lukniemy na to jutro i damy znać ile najtaniej można ogarnąć :)

@Trelik: Dzięki za zawołanie :P
@PIERWSZY_KOMENTARZ: Przy obliczaniu składki kolejność wprowadzania ma wpływ na składkę (tj. powinno się wprowadzać od najbardziej doświadczonych kierowców/właścicieli do tych najmniej)
tak zeby uaktualnic na czym sprawa stanela, to po prostu czasem trzeba troche poodswiezac strone, bo systemy ubezpieczycieli potrafia byc kaprysne i nie odpowiadac w danym momencie, przez co dostalem takie z dupy oferty. koniec koncow okazalo sie, ze najtansza opcja to hestia za 1250, co juz jest dla mnie (porownujac z oplatami OC znajomych) calkowicie do przyjecia.

takze system dziala, zwracam @mfind honor i przepraszam za moja #!$%@? ( ͡°
@paziu: Co zrobisz, nic nie zrobisz, ale dzięki za naprostowanie :( Ale przed końcem OC jeszcze to ogarniemy i postaramy się zrobić dodatkowo taniej ( ͜͡ʖ ͡€)