Wpis z mikrobloga

Dziwną akcję miałem wczoraj wieczorem w #csgo
Wbiłem na mecz uproszczony, lamię i nic nie zabijam, kasy niewiele, nagle chcą mnie kicknąć... WTF?! Nagle hajsu 10000, biorę więc Scar 20 i biegnę, strzelam - lamię i ginę. Znów chcą mnie kicknąć. Patrzę tablicę wyników, a przy nicku Soczi +20 killi :O Na czacie piekło. Piszę, że to nie ja, że stoję na spawnie i nic nie robię... a kille lecą. Co jest kurna grane?! Znów chcę kicknąć, ale nie wychodzi. Reportują gracza Soczi, który ma inny avatar niż ja. Koniec meczu - 8:2. Nick Soczi zmienia się na jakiś Abdul coś tam. Reportuję tego araba. I zaczyna się kolejny mecz. Patrzę, gdzie wbija arab, ja wchodzę do przeciwnej drużyny. Gość nas rozwala nasz tram w paręnaście sekund. Kill cam, a tu ewidentny aimbot. Report jeszcze raz.
Mam tylko kurna nadzieję, że gość zarobi jak najszybciej bana, a moje konto nie będzie uznane za haxora. Szczerze to się trochę cykam.
Screen niestety nie łapie całej tabeli, bo proporcje ekranu 21:9 i elementy interfejsu nie wyświetlają się prawidłowo, a co za tym idzie nie widać całej tabeli, a ja oczywiście na samym dole :/
Pobierz Soczi - Dziwną akcję miałem wczoraj wieczorem w #csgo
Wbiłem na mecz uproszczony, la...
źródło: comment_74EG2RXseuqIMm4untsS1V1UY4tmAgog.jpg
  • 8