Wpis z mikrobloga

@desygnat: mam czarna wersje 3/32gb, sprawuje sie wzorowo. Wygląd, gabaryty, aparat, szybkosc dzialania - super. Kupilbym jeszcze raz, spelnil oczekiwania ;) Wkurzają mnie za to bardzo śliskie plecy.
jedyna konkurencja którą chciałbym dostać w swoje ręce i porównać to ZUK Z2 Pro, ale nikt tego jeszcze nie ma...
@andromenda: hmmm spróbuję :) w sensie wszystko powylaczac tam gdzie wybieram co ma byc synchronizowane? czy gdzies jest jakis globalny switch?
Lokalizacje urzadzenia bym sobie chociaz chcial zostawic w razie kradzieży czy coś.
@desygnat miuipolska, około 40 minut chyba ale nie ładowałem od zera. Frosted jest idealny bo trzyma się lepiej - plecki nie są już śliskie no i osłania metal który podobno jest miękki.
@desygnat: Napisze Ci moje przeżycia :D Biały 64GB. Kupiłem na ibuygou, już nie pamiętam za ile. Ale chciałem wersję czarną tylko że chińczyki non stop podnosili ceny a byłem bez telefonu więc mnie piliło no i kupiłem to co było. Telefon super. Mam miuipolska. Bateria bardzo ok. SOT 5h około. Non stop włączone wszystko co się da. Aparat kosa, czytnik linii papilarnych śmiga tak szybko że nie idzie zdążyć godziny odczytać
@andromenda: podobno laguje, wolno dziala chrome na mi5(na forum miui ktos sie zalil)
@nod37: same super latywy xd czekam 3 msc na preorder wersji pro. Ale chyba to #!$%@?. 1gb ram nie da mi wiele, a 64gb pojemnosci mniej idzie przebolec bo i tak zdjecia i filmy backupuje na laptopa i dysk zewnetrzny. Pewnie wersje pro bedzie trudniej rozebrac bo ceramiczne plecki. Mi to nawet 3h sot wystarczy skoro telefon
@desygnat właśnie ja wybrałem wersję pośrednią bo ta 32GB miała niższe taktowania wszystkiego i nie miała tej szybkiej pamięci z tego co pamiętam. A 64GB ma wszystko to co pro tylko bez 1gb ram :) A 64GB to naprawdę dużo... Mi wyrabia 5h sot. GPS jest naprawdę ok w tym telefonie, ale nie ma co się dziwić bo to snapdragon 820. Aparatu lepszego niż ten nie miałem więc nie mogę nie być