Aktywne Wpisy
Hopsa +24
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Selvanas +114
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu jakość bardzo dobra jedyny minus jest to ze projektor jest bardzo głośny i nie wiem czy to tak jest czy mam jakiś uszkodzony , reklamowany jako cichy wiec niech się ktoś wypowie co go ma bo wiem ze dużo osób było nim zainteresowane
ocena 9/10
Cena: około 285 zł w tym przesyłka DHL'em obyło sie bez cła
Link: http://pl.aliexpress.com/item/2016-Newest-UNIC-UC46-WIFI-Portable-LED-Video-Home-Cinema-Projector-Laptop-PC-VGA-USB-SD/32603958000.html
Zamówiony: 17.05.16
Dotarła : 23.05.2016
#projektor #aliexpress #kinocebulowe
@grykom: tam jest wentylator turbinowy, nie do kupienia w pl, a i tak nie będzie cichszy.
@Grzechu10g: taki zasilacz działać nie będzie.
@RzecznikWykopu: @milvanb: nie warto, pozdrawiam.
Ten turbinowy przciąga powietrze przez cały projektor i dmucha bezpośrednio na diodę led. Więc jak zamierzasz to zrobić?
mówiłem że sie nie znam ᶘᵒᴥᵒᶅ