Aktywne Wpisy
DlaczegoWyjadaszMiFrytki +1018
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
blackghost +7
Cześć, mam taki dylemat i trochę zagwostkę..jako prosty chłopak ze wsi wyjechałem do miasta..za bardzo nie znam się na motoryzacji a szukam pierwszego samochodu.
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
#pis #dobrazmiana #4konserwy #neuropa
a to jest problem naszego kraju - dana frakcja rozciąga dany problem do rangi państwowej, a opozycja zamiast zająć się poważniejszymi rzeczami to robi to samo (nie wspominając dziennikarzy)... a potem mamy spór o klauzulę sumienia fizjoterapeutów, nakrycie głowy kobiet podczas wizyty u papieża czy w którym pokoleniu wstecz przodek danego polityka był faszystą, nkwdzistą i zwolennikiem
@cogito_x: nawet nie wyobrażam sobie co trzeba mieć w głowie, żeby popierać pis. Możesz napisać co Toba kieruje?
@cogito_x: sorry, ale to straszne bzdury... W jaki sposób "poprzednia opcja" odcinała się od tradycji? Ktoś ci chyba wmówił, że ma wyłaczność na patriotyzm i kultywowanie tradycji.
Wymownym przykładem mógłby być pogrzeb Jaruzelskiego i byli prezydenci jacy w nim uczestniczyli. Ale nie wiem czy przyjmujesz do wiadomości, że Jaruzelski to symbol tradycji ale moskiewskiej, a nie polskiej.
Na patriotyzm nikt nie ma wyłączności, ani PiS, PO, narodowcy, twórcy koszulek z symbolami czy kibole - tylko jakoś widzę różnicę w momencie gdy była
@cogito_x: generał wojska polskiego został pochowany jak generał. Nie ma postaci czarnych i białych i jaruzelski też taka postacia nie jest a przemiany przeszły w Polsce ze stosunkowo niska liczba ofiar. Temat rzeka. To jest domena pisowskiej neobolszewi, że masz albo złych komunistów i złodziei albo nieskazitelnych żołnierzy wyklętych (trochę inaczej to widzi IPN...).
A kiedy PO nie oddawało honorów zmarłym żołnierzom AK? Poza tym: Łupaszka to tylko element polityki historycznej pisu i postać mocno kontrowersyjna. Z jednje strony oburzenie względem UPA a z drugiej upamiętnianie ludzi, którzy robili akcje odwetowe na
Ale wiesz, że zabiorą ci 600 z kieszeni, nie? Bo przecież k---a nie sobie. Popatrz na skalę nepotyzmu i zajmowania stołków przez tych powiatowych neobolszewików.
@cogito_x: Przecież to była jedna z najbardziej genialnych wypowiedzi niesioła w historii obok całego bełkotu
A przeze mnie może i przemawia frustracja, ale to tylko z powodu głupoty internautów i tego jak łatwo łykają propagandę nie myśląc samodzielnie.
@cogito_x: aha, czyli dla ciebie nie ma znaczenia treść tylko plemię. No w sumie więcej się nie spodziewałem... A Niesioł ma 100% racji - do roboty a nie wyciagać łapska do ludzi rzadzacych się cudzymi pieniędzmi.
Yhm, wykopek, znaj swoje miejsce.