Aktywne Wpisy
wfyokyga +144
Ja chyba od 3 lata dodaję czołgi w nocy i dzisiaj niektórzy dopiero to odkryli xdd Nie bede tego tagował, dajcie mnie na czarno i się odbiertolta ode mnie, od czołgów i od nas
bergamotka00 +7
#zalesie
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem
Później pojawił się Kononowicz, to śmiali się z niego.
Następnie nadeszła era Korwina. Z niego też się śmiali.
Od niedawna śmieją się ze Stonogi.
Za rok/dwa pewnie pojawi się na scenie politycznej ktoś kolejny, kto będzie chciał zmienić jakieś rzeczy w Polsce na lepsze, ale będzie ekscentryczny, nietypowy, dziwny, wulgarny (niepotrzebne skreślić) i pewnie też ludzie będą z niego się naśmiewać.
"To właśnie jest ta #!$%@? Polska. Przez taką #!$%@?ę Polskę, przez was #!$%@? #!$%@? nic się w tym kraju nie zmieni."
#stonoga #polityka
@hininja: nigdy tych słów nie powiedział, to jest mit, w który się nabrałeś ty i inni. On to powiedział dopiero kilka lat później gdy go zmusili do tego tzn. kazali powiedzieć dla beki. Ale w sumie jakie to ma znaczenie dziś.
To ten typ który zwyzywał cały naród i kraj?
Podziękuje.
Ogólnie sam Stonoga naszej kultury sobą nie reprezentuje.
Z tej czwórki co wymieniłeś, proposuje Kononowicza, za chęci, ale niestety chłop sie nie nadaje do polityki oraz Leppera, który rzeczywiście walczył z układem, no ale niestety sam miał za uszami, to go dojechali za to (nie było to jakieś super złe, ale przy odpowiedniej manipulacji to wiadomo).
Korwina nie propsuje,
- Alkohole Stonoga
- Gazeta Stonoga
- Telewizja Stonoga
- Akcje U-boat Line - gdzie obiecał, że zarobią kokosy, a wyssał ostatnie grosze z upadłej spółki.
- Różne akcje z kupowaniem udziałów "długów" tego Sokołowskiego i tego cwela aktora z Rodzinki.
- Obecnie posługuje się nielegalną fundacją z fałszywym adresem
Dla mnie typo jest po prostu z układu bo inaczej byłby martwy. Te wszystkie jego haki to taki pic na wodę by sprawić, że Janusze i Grażynki będą za nim bo koleś ma coś mocnego na tych "złodziei i rabusiów", zapominając o tym, że sam okrada
Janusze i Grażyny znów nas kochają bo jesteśmy męczennikiem systemu.