Aktywne Wpisy
zyje_zyciem +42
Za dwa tygodnie startuję na odwyku alkoholowym, na oddziale podwójnych diagnoz. Biorę ze sobą 3 książki:
- dwie rozprawiające o programowaniu w PHP
- jedną o wierze, a dokładniej Pismo Święte
Spędzę tam prawie rok, mam nadzieję, że mi tam pomogą. Walczcie.
- dwie rozprawiające o programowaniu w PHP
- jedną o wierze, a dokładniej Pismo Święte
Spędzę tam prawie rok, mam nadzieję, że mi tam pomogą. Walczcie.
Melkovva_ +8
Po pewnym jednak czasie i bacznych obserwacjach użytkowników tego forum, zacząłem zauważać, że cała ta otoczka jest tylko grubą przykrywką pod prawdziwe oblicze pisujących tu ludzi. Wykop jest bowiem czymś na kształt elitarnego klubu ekspertów z każdej dziedziny życia, rekinów finansjery, graczy giełdowych, znawców motoryzacji, koneserów muzyki i szeroko pojmowanej sztuki, bezwzględnych jurorów damskiej urody, milionerów i mistrzów sztuk walki.
To coś w rodzaju tajnego niczym loża masońska tworu. Nie zdziwił bym się zatem gdyby wśród nas byli ludzie ogólnie znani i poważani.
@fesaczi: na pewno są, kiedyś na mirkoczacie oglądaliśmy #sejm i ktoś wypatrzył u jakiegoś młodego posła na tablecie #tylkonocny xD
#lechwalesa
https://www.google.pl/search?q=google&oq=go&aqs=chrome.2.69i57j35i39j0j69i60j0j69i60.3149j0j4&client=ms-android-sonymobile&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#q=Kiedy+pierwszy+raz+dla+uczni%C3%B3w+szk%C3%B3%C5%82+specjalnych,+albo+koprofag%C3%B3w+zawzi%C4%99cie+dyskutuj%C4%85cych+o+zaletach+jedzenia+kupy.