Wpis z mikrobloga

@RaFa2600: To jest Latitude kurcze blaszka
Zależy za ile ten laptop, nie jest zły, ale nie wiem czy więcej niż 1k (moooże 2k) był dał (ale to takie moje przemyślenia)
@RaFa2600: Jakieś 2 tyg temu kupowałem dla znajomego z podświetlana klawiaturą SSD 120GB 1069zł stan dosłownie jak nowy :) z dotykową matrycą są serie ATG (przeważnie mają defekt matrycy pęcherzyki powietrza/plamy/przebarwienia) kupowałem tutaj http://www.comtrade.pl/search.php?node=&text=6220 - chodzi jak złoto,jeśli masz trochę więcej gotówki 1300-1500zł kup 6230 to ten sam model tylko i5 3 generacji i USB 3.0
@RaFa2600: Laptop do czego głównie byś wykorzystywał? Do internet/filmy/muzyka czy pracy wystarczy nawet Core 2 Duo ;) O ile się nie mylę starsze mobilne i7 są dwu rdzeniowe i nie oferują dużego przyrostu wydajności.
@RaFa2600: Pytasz jakbyś chciał mnie okraść :D Korzystam z takiego zestawu, Dell dzielnie służy w robocie, na Mi4C też nie narzekam. Dell w wersji SSD plus 8gb ramu. Całkiem fajna maszyna, całkiem sporo takich poleasingowych laptopów do firmy kupujemy.