Wpis z mikrobloga

Zamówiłem TV BOX MINI M8S 1-wszego maja, 3ciego wysłali 13-tego w piątek było u mnie :D 10dni czekania - nie jest źle :D
#gearbest

PS: dla zainteresowanych, zabawka całkiem sympatyczna jak na 40$ - działa płynnie, bez zawiech, wszystkie filmy, gry działaja płynnie :) Jak ktoś ma pytania odnośnie boxa to pisać :)
  • 8
@Dezynwoltura: Zależy od szczęścia, czy paczka zdąży na samolot, czy się spóźni, ale też od poczty. Mi paczka rejestrowana w Chinach krąży już 16 dni i chyba nie chce jej się lecieć do Polski :P
@Vestaul: I znowuż mam tą samą sytuację zamawiane wszystko w ostatnim dniu promocji z planetplus i jedna paczka juz od tygodnia u mnie a druga ledwo co z Bejing wyleciała jak twierdzi status, a rejestrowane obie.
@Dezynwoltura: Rejestrowana :)
@89neo nie mam TV 4K niestety więc tego nie sprawdzę :/

Zamówiłem o ostatni dzień promocji i dostałem zwrot na GA fajnie bo zwrot jest również za przesyłkę do której dopłaciłem 2$ :)

Powiem że polecam boxik, kupiłem najtańszą klawiaturę z myszką bezprzewodową jaka znalazłem na promo w markecie - działa zajebiście, ściągnąłem kilka gier i klawiaturka ładnie się sprawuje. Kodi chodzi płynnie zero przycięć w jakości FHD