Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +85
Dziękuję Wam wykopki, że jesteście <3
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
Garstka która ma odrobinę oleju w głowie, pocieszała i pomagała mi w najgorszych momentach, dostarczała szczerego śmiechu i dobrego humoru, poznałem kilku - nawet IRL i było super.
A pozostałe 90% przynajmniej podbudowuje mi samoocene że jestem inteligentny na ich tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #takaprawda
przeczki +98
Ehh, chłop dzisiaj pojechał do Warszawy na rozmowę o pracę, zgubił się na dworcu i ostatecznie nie dotarł #przegryw
Szybkie pytanie.
W tamtym tygodniu kupiłem sobie roleczki RB Twister 80tki.
Przejechałem raptem 80km i zauważyłem, że lewa rolka chamuje sama przy zjezdzie z górki... tzn... jadę i co chwilę zwolnienie, znowu prawidłowo... znowu zwonienie rolki...
Prawa rolka i prawe łożyska - jak zakręci się rolką przeskakują i piszczą...
Czy ja jeździć nie potrafię czy coś było od samego początku z rolkami...
Zestanawiam się czy reklamować to czy kupić nowe łożyska, a może to wcale nie wina łożysk?
Rozmawiałem ze sklepem i mówili, że łożysk w tej rolce nie da się rozkręcić...
Dzięki za poradę.
#rolki
Komentarz usunięty przez moderatora
Okej, dzięki. Jestem zły bo przez miesiąc nie będę miał rolek - czyli wtedy kiedy mi są potrzebne...
@DyskretnyUrokElegancji: jak to faktycznie łożyska to możesz olać gwarancję i za parę zł kupić nowe
Dziekuję wszystkim za odpowiedź.
Okazało się, że są to łożyska. Przejechałem na nich 16km i byłem bardziej zmęczony niż po przejechaniu najpewniej drugiego takiego dystansu.
Okazało się, że to wina łożysk. Wyjąłem łożyska z kółek i są takie co kręcą się ledwo co - robią tylko 360stopni ... i znalazłem takie, którymi nie da się zakręcić bez użycia siły ;)