Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki, potrzebuję Waszej pomocy, piszę pracę magisterską i brakuje mi trochę respondentów do ankiety na temat: "Opinia respondentów o placówkach specjalnych i integracyjnych". Chodzi mi o opinię "zwykłych" ludzi, nie tylko specjalistów w tym temacie, dlatego właśnie zwracam się do Was o pomoc. Pytań jest tylko 11 i wszytskie zamknięte, więc nie ma z tym dużo pracy. Chętne osoby prosze o wiadomość pod postem lub na priv. Z góry dziękuję za pomoc.

P.S. Nie wiem jak to otagować, więc przepraszam za spam tagami :)

#prosba #pomocy #ankieta #przedszkole #slask
  • 18
Chodzi mi o opinię "zwykłych" ludzi, nie tylko specjalistów w tym temacie, dlatego właśnie zwracam się do Was o pomoc

@bylejaka: sugerujesz, ze sa tutaj zwykli ludzie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M4ks: Gdyby nie to, że promotor od 4 miesięcy zwlekła z zaakceptowaniej mojej ankiety, to na spokojnie przeprowadziłąbym ją w terenie, tak jak zakładała, ale, że muszę do końca miesiąca oddać całą pracę w raz z badaniami, to robię co mogę, by mi się udało wyrobić.
Gdyby nie to, że promotor od 4 miesięcy zwlekła z zaakceptowaniej mojej ankiety, to na spokojnie przeprowadziłąbym ją w terenie, tak jak zakładała, ale, że muszę do końca miesiąca oddać całą pracę w raz z badaniami, to robię co mogę, by mi się udało wyrobić.

@bylejaka: no tak, nienaruszalni zli promotorzy ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ergo - i tak nie ma to wartosci naukowej, to po co