Wpis z mikrobloga

@Pirzu: @ChineseMobilePhones: @Dezynwoltura: @matiwoj11:

UMI TOUCH
Coupon: wsxag98d

Subtotal:169.99 US$
Shipping Cost:0.00 US$
Discount: US$ -43.48
Total: US$ 126.51

http://www.tomtop.com/umi-touch-4g-fdd-lte-mtk6753-64-bit-octa-core-smartphone-5-5-2-5d-fhd-1920-1080-pixels-screen-android-6-0-3gb-ram-16gb-rom-5mp-13mp-dual-cameras-ultra-slim-metal-body-fingerprint-otg-dual-frequency-wifi-p1488g-eu.html

Chyb słabo sie sprzedaja po tych licznych wpadkach :>

PS: Mój wraca do sprzedawcy bo wykrywa karty SIM i z nich czyta informacje, ale nie loguje do nadajników. Sprawdzane na kilku kartach w różnych miejscach (BTSy), przelączany w różne tryby itp. itd. Po Wpadce z Umi Zero, dalem
@jalowo_godka: ale oni tak wtrącają do każdego języka, zobacz sobie na filmach jak łacinę wymawiają ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

Si vajs pajsem para'ł belljum a niby po hiszpańskim uczą się tej łaciny w szkołach dosyć namiętnie.
Sempa Faj to mnie #zawszesmieszy
etc etc a Chiński jest 100 razy trudniejszy od łaciny, a Amerykanie lubią sobie upraszczać życie.

Długo się uczysz, jak Ci
@Dezynwoltura: zgadzam sie! az uszy skreca jak slysze amerykanow mowiacych w innych jezykach xD ale co zrobic... :D moj ulubiony przyklad to: *z silnym amerykanskim akcentem* joł hebloł espaniol.
swiezynka jestem kilka miesiecy temu zaczelam ale przebywam w towarzystwie chinczykow wiec osluchana jestem.
jedno czego jestem pewna na 100% to chinskie 'nie wiem' (wo bu zhidao). tego sie nauczylam zanim jeszcze potrafilam sie przedstawic :D
jeśli ktokolwiek tu trafi niech wie jedno, umi nie warto kupować bo czy jest to najtańszy model za 60$ czy najdroższy za 200$ i więcej to zawsze jest z umi jakiś problem.