Wpis z mikrobloga

no szok normalnie, ile to będzie? 800km w 3 dni? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@jak_to_mozliwe: Eee nie, ~850km w 4 dni. Ale stópka coś zaczęła boleć na ostatnich 15km, więc może jutro będzie dobrze.
  • Odpowiedz
@metaxy: tak sobie pomyślałem, że może właśnie #rowerowykrakow mijam przed 19:00 nad Wisłą, w okolicach miejsca z 3 zdjęcia. A teraz, patrząc na Twój wpis i stravę, to jestem już pewien ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak w ogóle, to nie znałem stravy i dopiero odkryłem tę ciekawą opcję "View Flybys" :)
  • Odpowiedz
właśnie #rowerowykrakow mijam przed 19:00 nad Wisłą, w okolicach miejsca z 3 zdjęcia

@wrn_: Było się drzeć i dołączyć.

Tak w ogóle, to nie znałem stravy i dopiero odkryłem tę ciekawą opcję "View Flybys" :)

@wrn_: Też lubię, czasem sprawdzam kogo udało mi się wyprzedzić (lub nie) jak się chciał ścigać.
  • Odpowiedz
Było się drzeć i dołączyć.

@metaxy: miałem tylko przypuszczenia, nie byłem pewien, że to Wy. Ale widzę teraz, że nawet po chwili nieświadomie Was goniłem aż do Plazy :D Next time będę się darł, chociaż ja na mtb to lepiej żebym nawet nie próbował dotrzymywać Wam tempa. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Btw. dobrze myślę, że brodacz w białej kurtce, co na tyle jechał to Ty? Możliwe,
  • Odpowiedz
Btw. dobrze myślę, że brodacz w białej kurtce, co na tyle jechał to Ty?

@wrn_: Tak, to ja.

Możliwe, że jakiś czas temu widziałem Cię koło Lidla na
  • Odpowiedz
@metaxy:
@Cymerek: pytanko - z którego miejsca jest drugie zdjęcie ? Bo na kopiec Piłsudzkiego mi to nie wygląda, bo z tego co pamiętam, to tam nie było takich barierek... Ale może mam stare dane ;)
  • Odpowiedz
@metaxy: dzięki, widocznie coś mi się pokićkało, bo zapamiętałem, że tam tylko kostka na górze jest + jakaś ławka okrągła na środku, ale może czas odświeżyć sobie pamięć i się tam kiedyś wybrać :)
  • Odpowiedz