Aktywne Wpisy
kimikini +24
ma ktos nowa skode fabie? warto? 80% jazda w miescie bedzie
da sie troche ponegocjowac z cena ew dostac jakis gratis?
#motoryzacja #auta #samochody #pytanie #skoda
da sie troche ponegocjowac z cena ew dostac jakis gratis?
#motoryzacja #auta #samochody #pytanie #skoda
Salido +245
Minął 14. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
89 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
95 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
89 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
95 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#rowerowykrakow @Cymerek @kiwacz @wspodnicynamtb zabrał na zwiedzenie Krakowa nielegalnego imigranta @impa, którego to wczoraj @kiwacz nielegalnie przetransportował samochodem z Czernikowa. Kopiec Piłsudskiego, Bulwary i Zalew Nowohucki. Jutro chyba trzeba odpocząć, bo #bolimniestopa. Ach no i #100km (nr 51).
#rowerowyrownik
@metaxy: no szok normalnie, ile to będzie? 800km w 3 dni? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@jak_to_mozliwe: Eee nie, ~850km w 4 dni. Ale stópka coś zaczęła boleć na ostatnich 15km, więc może jutro będzie dobrze.
@metaxy: Rozumiem, że dziś @impa będzie spał na wspomnianym kopcu.
@Mortal84: Może mu coś tam @wspodnicynamtb usypie.
@metaxy: Co to za konkurs na przewodnika po Krakowie?!
@wspodnicynamtb: Eee nie, właśnie chodzi o to, żeby został dłużej, to zobaczy rzeczy poza Krakowem. Tak to mu dni braknie.
Na pewno wypada pojechać w dolinki, jakiś zamek i gdzieś na południe.
@wrn_: Było się drzeć i dołączyć.
@wrn_: Też lubię, czasem sprawdzam kogo udało mi się wyprzedzić (lub nie) jak się chciał ścigać.
@metaxy: miałem tylko przypuszczenia, nie byłem pewien, że to Wy. Ale widzę teraz, że nawet po chwili nieświadomie Was goniłem aż do Plazy :D Next time będę się darł, chociaż ja na mtb to lepiej żebym nawet nie próbował dotrzymywać Wam tempa. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Btw. dobrze myślę, że brodacz w białej kurtce, co na tyle jechał to Ty? Możliwe,
@wrn_: Tak, to ja.
@Cymerek: pytanko - z którego miejsca jest drugie zdjęcie ? Bo na kopiec Piłsudzkiego mi to nie wygląda, bo z tego co pamiętam, to tam nie było takich barierek... Ale może mam stare dane ;)