Wpis z mikrobloga

Mam trochę artblock, a chciałabym poćwiczyć malowanie cienkopisami w sepii ( ͡° ʖ̯ ͡°). Więc...

Namaluję 5 (10?) chętnym (jeśli się tylu znajdzie) po małym, prostym rysunku jakiejś dziewuszki (coś w tym stylu . Jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę pisać propozycje w komentarzu do wpisu (czy konkretny kolor włosów, oczu, cechy charakterystyczne, motyw itp. - cokolwiek co zainspiruje).
1). Rysunki będą z gatunku tych zajmujących do 30 min włącznie ze szkicem i kolorowaniem, więc proszę mi tu nie oczekiwać żadnych arcydzieł. I mogę różnie interpretować instrukcje ( ͡° ͜ʖ ͡°).
2). Zastrzegam sobie prawo do odmowy bez podania przyczyny, wtedy wskoczy osoba z kolejnego komentarza (chyba, że nie będzie).
3). Nie wiem, kiedy dokładnie będę to rysować, najpewniej w czasie zajęć czy pomiędzy, więc rezerwuję sobie tydzień, potem można marudzić ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Dobór na zasadzie kolejności dodawania komentarzy.

#botgirlrysuje #glupiewykopowezabawy
  • 24
@BotGirl: To rzucam swoją propozycję. Dziewuszka, gdzieś 25-30 lat maks; długie włosy spięte w kitek; kolor ostry blond wręcz prawie przechodzące w biel; oczy bardzo jasny błękit; ubrana w koszule z zawiązaną kokardą ( kolor zostawiam tobie ^^) i do tego może narzucony płaszcz, taki w stylu międzywojennym lub lat 50 ( jak z filmów detektywistycznych amerykańskich) Bierzesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BotGirl: To poproszę( ͡° ͜ʖ ͡°) włosy rozwiane, odrobinę w nieładzie, czerwone , podobne do płomieni (ale tylko podobne), czarne oczy, jakaś niewielka blizna na policzku po oparzeniu lub ranie ciętej. Jak się uda to wąsy ale niekoniecznie.
@BotGirl: Jeśli się załapię, to poproszę trochę mnie :) Czyli lekko falowane, brązowe włosy do ramion, grzywka na skos na prawą stronę, raczej okrągła twarz z dużymi, brązowymi oczami i dlugimi ciemnymi rzęsami; trochę piegów na policzkach, raczej małe usta i lekkie rumieńce :) Bardzo chętnie w delikatnych kolczykach i z naszyjnikiem w kształcie kota/serca, w zależności od stylu eleganckiego czy bardziej casual :) może być informatyczna koszula w kratę albo
@BotGirl: Halo, chciałem zamówić dziewczynę o urodzie klasycznej i nietuzinkowej. Powinna mieć szafirowe oczy, zmysłowe usta, wdzięczny sposób poruszania się, nienachalny uśmiech, piersi foremne. Jednym słowem powinna być kwintesencją kobiecości