Aktywne Wpisy
bobsley33 +298
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
hellb0y +144
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Poziom122: zaraz tez możesz wyrok wyłapać. Co ty masz 5 lat?
Komentarz usunięty przez autora
Dąbrowa Górnicza
Złodziej czy nie złodziej nie zmienia to faktu ,że sam popełniasz przestępstwo. Do tego jak ktoś jeszcze go pobije to jeszcze dostaniesz zarzut podżegania...
Idziesz na policje i tyle a nie jakieś dziecinady. Mało to razy już było ,że poszkodowany dostawał większy wyrok niż sprawca ,bo miał genialny plan brania sprawiedliwości w swoje ręce?
Za jakiś czas przyjdziesz z
Większości mirków wcale nie interesuje to czy ktoś mu odda auto duża część pewnie też ma radość z powodu tego ,że kogoś okradli ,bo ich samych nie stać na samochód.