Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam jak wielu problem z wagą. Tyle że w przeciwieństwie do innych jestem po prostu #!$%@? chudy. Żre co popadnie, całe dnie nie ruszam dupy sprzed komputera/kanapy/łóżka, a mimo to nadal wyglądam jak jakaś, #!$%@?, Miss Etiopi. Jakieś porady? #dieta #przegryw #gorzkiezale

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Magromo
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 16
@AnonimoweMirkoWyznania: jedz jak najwiecej takich rzeczy jak platki sniadaniowe ryze makaron. Do tego kup sobie w lidlu olej rzepakowy ma orzechowy posmak i pij 4 lyzki duze dziennie i popijaj woda. Nie to nie beka. Jedna lyzka oleju czy oliwy to prawie 100 kcal
Mam jak wielu problem z wagą. Tyle że w przeciwieństwie do innych jestem po prostu #!$%@? chudy. Żre co popadnie, całe dnie nie ruszam dupy sprzed komputera/kanapy/łóżka, a mimo to nadal wyglądam jak jakaś, #!$%@?, Miss Etiopi. Jakieś porady? #dieta #przegryw #gorzkiezale

@AnonimoweMirkoWyznania: Co ty wiesz o #!$%@?, #!$%@? codziennie naleśniki, potem zagryź jakimś batonem czy bananem, jakieś spaghetti na obiad z colą do popicia i podjadaj jakieś chipsy czy coś
Anon: Drobna sugestia- Dużo PIWA, dużo mrożonych gówien typu zapiekanki, pizze itd. W szczególności PIWO - po takiej diecie moja waga podskoczyła z 68 kg do blisko 78 kg.

Wada tego rozwiązania - #!$%@?ło mi bojler na brzuchu.

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: Ektomorfik jesteś.
Mam to samo, dużo jem a nie tyje. Jeszcze kilka lat temu organizm żem sobie zniszczył jedząc fast foody (bo ponoć się tyje po tym...guano prawda)
Najlepszy sposób który z nam z autopsji to jedzenie wartościowych rzeczy i SIŁKA
Kiedyś myślałem że po siłce można tylko schudnąć, tymczasem jest na odwrót. Efekty widać już po kilku wizytach. W 2 tygodnie przytyłem 4 kilogramy. Polecam ogólnorozwojówkę i chodzenie co
@Grovve: Obecnie raczej nie, ale staram się jeść 3 duże posiłki dziennie + przekąski. Mimo że na siłownie chodziłem tylko przez te 2 tygodnie o których wspominałem, to jednak waga którą tam uzyskałem utrzymuje się mniej więcej taka sama.

Siłka co drugi dzień, ogólnorozwojówka + wysokokaloryczna WARTOŚCIOWA dieta, zapiekanki makaronowe, gulasz, ryż itp.
Anon: Mialem ten sam problem, teraz jestem w gornej granicy BMI i czuje sie dobrze we wlasnym ciele.

1. Kup wage kuchenna i lazienkowa.
1. Oblicz dzienne zapotrzebowanie kaloryczne(sa kalkulatory online).
2. Licz codziennie kalorie(myfitnesspal) i jedz bilans kaloryczny +300 kcal, jak nie idzie to +500.

I masa musi isc do gory, jak nie idzie, to znaczy ze oszukujesz przy liczeniu kalorii. Serio. Jestem ektomorfem i dalem rade nabrac.

No i