Dzień Dobry. Mireczki co sądzicie o fryzurze TOP KNOT ( XD ), fituje czy nie xD ? Dużo różowych mówi mi, zrób sobie taką bo Twoja twarz pasuje idealnie, bla bla bla i tak jestem takie 3/10 xD, w sumie fajna i dość wygodna, więc dość poważnie nad nią rozmyślam. Tutaj drugie foto
@Wo0cash: jak masz brodę i wąs jak ten chłop to chyba całkiem nieźle. I zdecydowanie nie wygląda jak gówno, może trochę jak pitbul #pdk Zrób sobie, w najgorszym razie szybciutko poprawisz na znaną i lubianą fryzurę na jeża
@Wo0cash: Ziomek taką sobie zrobił i wszyscy zaczęli na niego wołać "palma" albo "cebula". IMO taki haircut wygląda jak totalne gówno, a nie jestem typem osoby wyzywającej od "pedałów" dobrze ubranych mężczyzn. Chwilowa moda, której zresztą jest aktualnie schyłkowa faza, więc zdecydowanie NIE POLECAM.
@Wo0cash: Zabawnym paradoksem tego typu fryzur jest fakt, że ludzie decydują się na nie najczęściej po to, żeby wyglądać ciekawie i oryginalnie Lecz jednocześnie dokładnie tak samo jak 43 innych facetów spotkanych tego samego dnia na ulicy :S
@Wo0cash: zależy od twarzy- jednym pasuje, innym nie. Jak znajomi mówią Ci, że masz zrobić i sam tego chcesz to rób. Najwyżej na zero, a włosy odrosną :D Plus nie opieraj się nigdy na opinii anonimowych internautów w kwestii fryzury i mody, kieruj się własnym zdaniem ;)
Mireczki co sądzicie o fryzurze TOP KNOT ( XD ), fituje czy nie xD ?
Dużo różowych mówi mi, zrób sobie taką bo Twoja twarz pasuje idealnie, bla bla bla i tak jestem takie 3/10 xD, w sumie fajna i dość wygodna, więc dość poważnie nad nią rozmyślam.
Tutaj drugie foto
#kiciochpyta #modameska #fryzura
Robić czy nie ?
@Wo0cash:
@100mph:
@Saute: noszę czasami też
Komentarz usunięty przez autora
Lecz jednocześnie dokładnie tak samo jak 43 innych facetów spotkanych tego samego dnia na ulicy :S
Komentarz usunięty przez autora