Dzień Dobry. Mireczki co sądzicie o fryzurze TOP KNOT ( XD ), fituje czy nie xD ? Dużo różowych mówi mi, zrób sobie taką bo Twoja twarz pasuje idealnie, bla bla bla i tak jestem takie 3/10 xD, w sumie fajna i dość wygodna, więc dość poważnie nad nią rozmyślam. Tutaj drugie foto
Poza tym tak jak wcześniej wspomnieli - na wykopie jeśli spytasz o inne spodnie niż szeroki jeansy, inną fryzurę niż krótkie albo kuc, inne buty niż trapery to zostaniesz zjechany. Wszystko będą besztali, jeśli tylko jest wykraczające poza ich schemat.
@Wo0cash: mordo, nie ma co sie pytac, sam teraz troche zapuszczam wlosy i w dupie mam zdanie innych, zobacze jaki bedzie efekt i jesli mi sie spodoba to zostawie :D
@lent: moim zdaniem O'Brian (czy jak mu tam)(Gentleman's Cove na YT) też wygląda z top knotem o wiele gorzej, niż w innych fryzurach. Z profilu może jeszcze jakoś to wygląda, ale chyba ważniejszy jest widok "od frontu" xd
@Wo0cash: Mam taką fryzurę, stuleje mogą nazywać mnie pedałem, ale jak do tego doszło? Moje włosy były zawsze takie sobie. Ciemny blond, dość rzadkie, miękkie, z tendencją do tworzenia się nieestetycznych "kogucików", "wicherków" czy jak tam się to nazywa. Gdy były dłuższe, wyglądało to #!$%@?, w przeciwieństwie do np. brunetów z gęstymi, fajnie układającymi się włosami. Mniej więcej do 19 roku życia miałem fryzurę typu "boki i tył maszynką, góra nożyczkami"
Mireczki co sądzicie o fryzurze TOP KNOT ( XD ), fituje czy nie xD ?
Dużo różowych mówi mi, zrób sobie taką bo Twoja twarz pasuje idealnie, bla bla bla i tak jestem takie 3/10 xD, w sumie fajna i dość wygodna, więc dość poważnie nad nią rozmyślam.
Tutaj drugie foto
#kiciochpyta #modameska #fryzura
Robić czy nie ?
Poza tym tak jak wcześniej wspomnieli - na wykopie jeśli spytasz o inne spodnie niż szeroki jeansy, inną fryzurę niż krótkie albo kuc, inne buty niż trapery to zostaniesz zjechany. Wszystko będą besztali, jeśli tylko jest wykraczające poza ich schemat.
Z profilu może jeszcze jakoś to wygląda, ale chyba ważniejszy jest widok "od frontu" xd
@StarsThief: a czym się różnią te dwie opinie? Każda z nich jest "cudza".
Komentarz usunięty przez autora
Moje włosy były zawsze takie sobie. Ciemny blond, dość rzadkie, miękkie, z tendencją do tworzenia się nieestetycznych "kogucików", "wicherków" czy jak tam się to nazywa. Gdy były dłuższe, wyglądało to #!$%@?, w przeciwieństwie do np. brunetów z gęstymi, fajnie układającymi się włosami. Mniej więcej do 19 roku życia miałem fryzurę typu "boki i tył maszynką, góra nożyczkami"