Aktywne Wpisy
Verae +16
#gonciarz chyba tu jeszcze tego nie było na tym tagu
i w sumie nadal nie wiem, jakie tu są zarzuty i co takiego gonciu zrobił tej lasce, o której mowa na screenach.
i w sumie nadal nie wiem, jakie tu są zarzuty i co takiego gonciu zrobił tej lasce, o której mowa na screenach.
SmugglerFan +58
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@benethor: z Panem Bogiem, Bóg z Tobą, wszyscy jesteśmy braćmi w Chrystusie, idź z Bogiem.
@nieocenzurowany88: demokracja wybrała Adolfa Hitlera
true argumentum ad hitlerum: check
1. Wynika to z kontekstu twojej wcześniejszej wypowiedzi
2. Uderz w stół, a nożyce się odezwą
3. Ograniczony jesteś, bo oprócz względów ekonomicznych nie zwróciłeś uwagi na aspekty ideologiczne: sprzeciw wobec aborcji, przywiązanie do wartości religijnych, sprzeciw wobec liberalizmu społecznemu, eurosceptycyzm, itd, mógłbym wymieniać bez końca...
no chyba ze jesteś tym samym sortem polaków co Bolek, mentalnym potomkiem targowiczan, wtedy nie było pytania.
@petardinhio: bynajmniej.
@petardinhio: głównym zadaniem rządu jest utrzymanie gospodarki i suwerenności kraju, i po tym należy oceniać przynależność polityczną danej partii. Adopcja dzieci przez homosiów nie ma żadnego znaczenia dla funkcjonowania państwa. Popularne obecnie określanie przynależności partii na podstawie poglądów społecznych zostało wpojone motłochowi
@Andreth: I Pamiętaj ! Że mamy podobno krewnych w PSL PO SLD Milicji SB UB Agentów Służb wszelakich, urzędników, zomo i Bóg wie co jeszcze. Bo to niemożliwe by mircy brali udział w KOD, no bo jak ! Tylko jakoś profitów nie widzę, nawet Petru nie da mi kredytu na dobrych warunkach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzięki
z tym, że suwerenność ani dla jednego ani drugiego niezbędna nie jest, ale pomaga