@Dork: a patrząc na tutorial na YT jak wymienić wyświetlacz w 820, jestem pewny, że po mojej próbie naprawy mógłbym w-----ć telefon do śmieci ( ͡°͜ʖ͡°)
@Maciek5000: troche ostrożności i wszystko da się zrobić. Wymieniałem już wyświetlacz w S3 Mój nie tyle co był rozbity( prawy górny róg, mała pajęczyna) mój się spalił, gdyż przy upadku odkleił się dół i przy dużej wilgotności, zimnie i k--------j mgle spalił się po 5 minutach używania
@PortowySzczur: No właśnie szukam kolejnych kroków co i jak wgrać, romów kupa, trwp też masa =] Może się zepnę dzisiaj w nocy i w końcu postaram się nie zbrikować tego telefonu.
@Kulek1981: No szukaj "how to get back to stock" lub coś podobnego, ważne aby wrócić z twrp do standard recovery. Weź jakiś ruu developerski bez ograniczeń nakładanych przez operatorów i od nowa wgraj wszystkie aktualizacje OTA, firmware się automatycznie zaktualizuje tym sposobem.
źródło: comment_0L0XFQzhPHr0JCPRCoyqtQZsSmmmc48C.jpg
PobierzOdbiorę z serwisu i pierwsze co robię to aktualizacja
Na ebayu komplet digitizer plus lcd to około 35-40 funtów. Sam digitizer można poniżej 20 kupić.
Czemu w Polsce takie ceny? Ją zbiłem szkło i lcd, a z wymianą w serwisie kosztuje mnie to kilka złotych mniej niż ciebie same części.
Mój nie tyle co był rozbity( prawy górny róg, mała pajęczyna) mój się spalił, gdyż przy upadku odkleił się dół i przy dużej wilgotności, zimnie i k--------j mgle spalił się po 5 minutach używania