Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Bananek2 +80
Wydaje mi się, że zaszła zmiana w postrzeganiu przyszłości ogólnie w społeczeństwie. Kiedyś myśleliśmy, że 2024 będzie rokiem z dalekiej przyszłości gdzie będziemy żyć jak Jetsonowie. A jak obecnie żyjąc w 2024 wyobrażamy sobie 2070? Nijak, bo nie ma już futurystycznych wizji jak będzie zajebiście, a bardziej obawiamy się jak bardzo sprawy mogą się p---------ć. Tak jak kiedyś wydawało się że ludzkość wyczekuje przyszłości tak teraz wydaje się, że ludzkość bardziej się
Moj #niebieskipasek funduje mi kolejny raz sinusoide emocjonalna. Tu planujemy przyszlosc, a w tej samej rozmowie znowu mowi, ze on palcem nie kiwnie przy budowie domu i wyprowadza sie ale jeszcze nie wie kiedy. #logikaniebieskichpaskow doprowadza mnie do mdlosci...
Kolezanki nagle wszystkie nie maja 5 minut na pogadanie przez telefon, na smsa odpisujac jednym slowem. Trzeba bylo pocieszac, zawozic do szpitala, wysluchiwac po nocach dramy o zerwaniu i innych klopotach? Bylam do dyspozycji- myslalam, ze na tym kumplowanie polega. Hmm... Klasycznie dalam sie zrobic na szaro.
Na uczelni dedlajn mocno. Stres zaczyna mi padac na brzuch- mdlosci, bieganie do lazienki, mimo glodu brzydze sie jedzenia.
Ogolnie rzecz biorac mirabelki i mireczki, jest mi jakos ciezko. Bliscy nie wspieraja, uswiadczam sie tylko w teorii, ze rozstanie nieuniknione a przyjaznie to mit. O---------m jakis szajs zeby miec radosc na twarzy dla dziecka, niech nie odczuwa ze mama ma problemy.
Napiszcie mi cos madrego( ͡° ʖ̯ ͡°)
#smuteczek i #wscieklosc #omojlosie #byledoczerwcaalboniewiemkiedy
Sam sobie napisałaś.
@Naciass: "The quickest way of ending a war is to lose it." - George Orwell
Nie martw się, My(Mirki i Mirabelki) cię wesprzemy.
@Naciass: święta prawda.
ogolnie dzieki mirko!
Zawsze znajdowalam dla niej czas i obchodzi mnie co u niej sie dzieje. Tylko chyba z jej strony to juz przestaje dzialac.
Po ludzku mi przykro. Tym bardziej ze z innymi ludzmi wychodzi.