Aktywne Wpisy
ElectroNICK +64
pilnapotrzeba +61
generalnie nie rozumiem ludzi którzy zarzucają przejeżdżającym brak reakcji. Kiedyś jadąc w pociągu późnym wieczorem - prawie pusty pociąg po kilka osób na przedział, w moim siedziałem ja i jakieś 2 dziewczyny osobno każda - wszedł do pociągu jakiś typek, większy, nabity, naćpany i #!$%@? i robił awanturę, darł ryja, gadał sam do siebie i kłócił się z konduktorka o której mówił że ją #!$%@?, usiadł się chwilę w naszym przedziale po
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. Tuż po otwarciu względnie małej paczki (w tej sytuacji rozmiar nie ma znaczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°), bo weszło do niej naprawdę bardzo dużo!) na samym początku były Curly, czyli moje drugie ulubione chipsy (o czym @fizzly nie wiedział :O) zaraz po Laysach Strongach. #pdk
2. Kolejnym prezentem była super lampka w kształcie przycisku shift. Trochę mam problem, gdzie ją teraz dam, bo na biurku i przy łóżku już mam, ale miejsce się na pewno znajdzie! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Następnym prezentem był kubek prosto z Londynu. PG Tipsa prosto z UK już w domu mam, kubek prosto z Londynu teraz też już mam. Od teraz wołajcie mnie jako Sir Cdwdj ( ͡º ͜ʖ͡º)
4. Po kubku następna była poszewka na jaśka z herbem Barcelony. Teraz będę miał do czego płakać, jak przegrają w takich okolicznościach mistrzostwo :D.
5. Następną rzeczą, którą wyciągnąłem, była kostka do gry na gitarze (szkoda, że jednak ta gitara nie weszła do paczki ( ͡° ʖ̯ ͡°)). Wierzę, że uda mi się znaleźć więcej wolnego czasu, aby w końcu zacząć naukę gry. Kostkę do tego już mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6. Duuuużo słodyczy. Bardzo dużo.. Dwie paczki żelek, orzeszki w paprykowej panierce, Twix, Kitkat, Magic Stars, Snickers, lizaki Chupa-Chups oraz mistrzostwo świata - oranżadki #gimbynieznajo
7. Last but not least. Ostatnim prezentem, zdecydowanie najlepszym, było...
Paczka absolutnie zajebista! Dzięki mireczku za nią!
#wykopoczta #chwalesie
Nie wiedziałem że jeszcze tamagotchi produkują w dobie pou itd.
Widzisz, zapomniałem napisać w liście o oranżadkach, ale widzę że też odnalazłeś smak dzieciństwa :D (miałem to samo jak je zobaczyłem w sklepie! wyżarłem na sucho za drzwiami).
Co do napisu na kostce do gitary - nie zwróciłem nawet uwagi, przysięgam! ( ͡º ͜ʖ͡º)