@MocnaKropelka: A potem lecisz do dermatoła bo panie syfy wszędzie... Termogeniki odchudzają i to bardzo skutecznie, im więcej żresz tym smuklejszy i chudszy będzie
@MocnaKropelka: Brałem ostatnio scorch'a, dieta oczywiście i siłka w miarę możliwości 2x tydzień. waga stoi. nic, A kontrolowałem na 5 miesięcy przed i miesiąc brania. bez zauważalnych efektów. ewentualne efekty na poziomie błędu statystycznego...
Chyba że mówisz o że tek powiem lekach na receptę ale to nie moja dziedzina...
Jak masz coś skutecznego to dawaj przetestuje się! Jestem otwarty na nowości i szukam czegoś skutecznego.
@MacSta: Czyli chcesz mi powiedzieć że z ujemnym bilansem kalorycznym nie chudniesz?? Weź to powiedz dzieciom w Afryce będą zachwycone... Genialne kur.. genialne
@MocnaKropelka: czytaj ze zrozumieniem, mając dietę która dawała mi 100% zapotrzebowania waga nie drgnęła ani w gore ani w dól. Dołożyłem spalacz i dalej stoi. Teoretycznie spalacz powinien pobudzić organizm i przyśpieszyć/zwiększyć metabolizm przez co powinienem teoretycznie z trzymania wagi przejść do zmniejszenia. Nie stało się tak. Rozmawiamy w końcu o spalaczach czy o diecie odchudzającej. Nie bulwersuj się tak bo widzę że język cięty ale nie wiele więcej.
@MacSta: Nie rozumiem. Spalacze moim zdaniem są nie potrzebne, sam jestem w tej chwili na if 20/4 i pięknie lecę w dół. Wystarczy zmniejszyć kalorie i nimi manipulować np. w dt mam wysoko wegle w dnt wysoko tłuszcze kosztem węgli. Te spalacze podkrecaja metabolizm to prawda, podwyzszaja temperaturę ciała. Więc faktycznie działają ale jeżeli mówisz ze masz dietę bez ujemnego bilansu bo tak zrozumiałem jak piszesz że masz dietę która
Co myślicie o spalaczach/termogenikach? Coś to daje w ogóle?
a na redukcje to clenik albo t3 i lecisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba że mówisz o że tek powiem lekach na receptę ale to nie moja dziedzina...
Jak masz coś skutecznego to dawaj przetestuje się! Jestem otwarty na nowości i szukam czegoś skutecznego.