Wpis z mikrobloga

A ja tam uważam, że @b__g robi dobrą robotę. Terminy były znane od początku, były też przypominane wielokrotnie w tagu #wykopoczta. Jeżeli ktoś wiedział, że będzie mieć główny prezent po czasie, to ze spokojem mógł zgłosić się do organizatorów, a oni zapewne nie robiliby problemów z indywidualnym wydłużeniem terminu.

Dziwne są tłumaczenia, że się zapomniało (no bo zapisuje się ktoś na zabawę, a potem się nią nie interesuje?) albo pretensje, bo organizatorzy nie odpowiadają, jak ktoś pyta w tagu (bo formularz do kontaktu z organizatorami na stronie, to zrobili dla jaj).

Dobrze, że od razu wywalają takich z zabawy, w zeszłych edycjach organizatorzy szli na rękę, a kończyło się to, tak jak się kończyło. Niektórzy pewnie nadal nie mają paczki
#oswiadczenie #takaprawda
  • 9
Jeżeli ktoś wiedział, że będzie mieć główny prezent po czasie, to ze spokojem mógł zgłosić się do organizatorów, a oni zapewne nie robiliby problemów z indywidualnym wydłużeniem terminu.

@MorDrakka: niestety, nie wydłużają, próbowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale zdążyłem za to
@MorDrakka: no ale bez kitu. Pisałem w czwartek do drugiej organizatorki, bo ją znam, za to @b_g to dla mnie jakiś noname. Potem to samo wysłałem na kontakt. Napisałem, że z przyczyn niezależnych ode mnie paczka pójdzie w poniedziałek, zamiast w piątek, na co w niedzielę dostałem pytanie "kiedy będzie paczka". WTF? Nie miałem kompa, bo wraz z różowym pruliśmy autem i ta z nudów siedziała na wypoku. Na moim telefonie