Wpis z mikrobloga

Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu. W Polsce nie mogą udzielić informacji bo paczki fizycznie nie ma w Polsce a w Rosji informują, że paczka opuściła terytorium rosyjskie 12.04. Rozumiem, że obecnie paczka znajduje się w próżni? Kto jest odpowiedzialny w obecnej sytuacji za udzielenie informacji? Do tej pory paczki z Rosji pojawiały się w WER do 2 dni po pokazaniu się wpisu 'International Postal System', który jest czarną dziurą. Jak w ogóle mogą istnieć takie różnice w czasie dostarczenia? Czy WER jest zawalony a paczka czeka na rejestrację u nich? #tracking
janek_swawolnik - Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu. W Polsce nie mogą udzielić informa...

źródło: comment_H8a1sVmTZngORNVEfuC742EWwvpXN7Yg.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@botar: Widziałem tracking, w którym dopiero po miesiącu pojawił się status z WER od pojawienia się informacji, że paczka została wysłana. Chyba poczta szwedzka. Rekord dostarczenia paczki jaki widziałem to jakieś 60 dni, ale z Chin. Według mnie logika jest zerowa. Wyślesz 2 paczki z tego samego miejsca w tym samym dniu do tego samego miejsca docelowego i jedna dojdzie po 14 dniach a druga po 30 dniach. Absolutny brak
  • Odpowiedz