Wpis z mikrobloga

Właśnie wróciłem z wrocławskiego wykopparty. Chciałbym podziękować @kmicolo @PanKara @atencjuszka za odwalenie kawał dobrej roboty. Moim skromnym zdaniem zajebistością tej imprezy przebiliście poprzednie wasze party. Chciałbym tutaj pozdrowić @Browin mam już dwie buteleczki ( ͡° ͜ʖ ͡°), pozdrawiam bardzo serdecznie również @bezoka za piękny, ale już nieco wytarty tatuaż. Dziękuję też wszystkim innym mirkom, z którymi rozmawiałem oraz tymi co sobie zdarłem gardło na karaoke. Byliście świetni. W sumie pozdrawiam też tego pijanego mirka i jego kolegę co go podburzał (nie podam nicków) co chciał mi przywalić, ale ostatecznie się nie zdecydował.
#wroclawskiewykopparty #wykopparty
Pobierz Bladi89 - Właśnie wróciłem z wrocławskiego wykopparty. Chciałbym podziękować @kmicolo...
źródło: comment_IiIkH8G7eazjjHM2uFxIK3Ixxs80uoyL.jpg
  • 24
@Bladi89: > W sumie pozdrawiam też tego pijanego mirka i jego kolegę co go podburzał (nie podam nicków) co chciał mi przywalić, ale ostatecznie się nie zdecydował.

@Bladi89: > @anonim1133: Dlatego za obrażanie mnie sam lepy nie dostał.

@Bladi89: przecież to Ty ludzi od cweli wyzywałeś, a ten "pijany mirek" zaproponował Ci wyjście przed klub, to nie chciałeś. Gdzie Ty z lepami za obrażanie? :D
@Paladin_Woodrugh: Nie mam w zwyczaju kłamać. Za to widzę, że ty tutaj kłamiesz. Ten Pijany mirek niczego takiego nie proponował. Wy mnie bardzo często wyzywacie, gdy już wam się argumenty kończą.
Zresztą przyszedłem się tam zabawić, a nie bić by zrobić wam uciechę i temat do gównoburzy na cały rok.