Wpis z mikrobloga

@PanCzajstow: niskie opłaty może i będą ale za to będzie ci palił wiecej niż 1,9Tdi ( ͡° ͜ʖ ͡°) w rodzinie były dwa cieniaki 700i899 obydwa silniki przy przebiegu 120k i 137k wyzioneły ducha.899 wpominam dobrze bo nawet fajnie to jeździło jak na taki mały silnik ale nagle w mieście sie zagrzał i poszła uszczelka pod głowicą i "masło" sie zrobiło a 700 przy 110km/h na czwórce
@PanCzajstow: NIe badz pipa,
Cienias jest swietny, moj pierwszy samochod , kupiony jak mialem 18 lvl, w pelni swiadomy, za swoje wlasne pieniądze (5 stówek) jak cos sie #!$%@? to nawet zly nie bylem bo 500 cbl !!! W nim to sie zawsze czułęm jak taki viking czy inny drwal - głośno , śmierdzi, niewygodnie, szarpie, temperatura zawsze skrajna i było supe. Nostalgia mocno
@Kutazzz: ja to chciałem cokolwiek innego ale ojciec się uparł bo garażowany 0 rdzy.

@PanCzajstow: nie narzekaj kolego, ja nigdy nie dostałem auta jakiegokolwiek tylko sam musiałem zarobić. Może ojciec wychodzi z założenia, że jak chcesz mieć coś porządnego to sobie musisz zarobić, a jak on ma Ci kupować auto to będzie to tani #!$%@? (jeżeli tak właśnie myśli to popieram go). Ciesz się, że w ogóle coś masz, bo
@PanCzajstow: ja też jako pierwsze miałem CC, 900cm szary metalic, wtedy dałem za niego ok 9 tyś..... fotele z SC, białe zegary, zderzaki w kolorze nadwozia, koncówka na tłumik, ciemne tylne szyby, radio na kasety +kaseta z kablem+ discman mp3 . Licznik zamykał do pewnego momentu. To był rok 2002 - 2004 mniej więcej. Paliwo po 3 zł. To były czasy