Aktywne Wpisy
XzTRuLeZ +2
Cześć, niebieski LvL 25. Generalnie stoję w kropce i chyba potrzebuje opinii innych osób, gdyż uważam opinie moich znajomych, rodziny za mało obiektywną. Mój siedmio letni związek + pół roku narzeczeństwa, się rozpada (Albo już się rozpadł). Ogólnie, od początku.
Niebieski LvL 25 troszkę związek mi się sypie 6 lat + 6 msc narzeczeństwa, wyleje wiadro pomyj, potrzebuje opinii bo nie wiem co robić.
Pierwsze pół roku do roku miodzio, była tylko
Niebieski LvL 25 troszkę związek mi się sypie 6 lat + 6 msc narzeczeństwa, wyleje wiadro pomyj, potrzebuje opinii bo nie wiem co robić.
Pierwsze pół roku do roku miodzio, była tylko
MathLord +170
Dla wszystkich, którzy uważają że nie powinniśmy pomagać Ukrainie:
#ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji
#ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji
źródło: Hilter
Pobierz

Na razie mi się podoba. Problem tylko, że skoro mam się uczyć tego dziwnego sterowania, to powinien grać tylko na klawiaturze jak mawiają starzy wyjadacze, czy jednak tę grę da się przejść z pomocą myszki? Jedyny dyskomfort jest w czasie walki, że nie potrafię trafić we wroga, bo obracam kamerą, a nie ludziem. Przyzwyczaję się, czy od razu przestawiać się na "kibordonly"?
Z myszką, czy klawiatura only?
Sterowanie jest dziwne ale idzie się przyzwyczaić, a warto.
Jedna z tych gier gdzie płacisz za swoje błędy. Zapomniałeś zapisać i spadłeś z mostu? Wal się.
Zabiły cię niepozorne potwory? Wal się.
Odezwałeś się źle do NPC i cię pobił? Wal się.
z gier ,,myszkowych'' (w sumie prawie każdej innej gry) gra na samej klawiaturze daje mi dużo satysfakcji. Polecam używać strzałek do ruchu w przód/tył i obrotu postacią, prawego ctrl jako klawisza działania i jeszcze dwóch strafe'ów po drugiej stronie klawiatury, np.: q i e.
Walka przy takim sterowaniu (oczywiście po nabraniu odrobiny doświadczenia) to coś niesamowitego, po 10 latach
nie, ja gram w dwójkę ze sterowaniem z dwójki od zawsze praktycznie