Aktywne Wpisy

GabrielOcello +755
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w

MarcelFerry +363
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie

#szukamlaptopa
@idler:
No nie masz za dużego wyboru: y700-15, gl552vw, y50-70
Musiałbyś dysk hdd przełożyć do kieszeni w miejsce napędu, bo nie ma slotu m.2, a żeby dostać się do slotu msata typu half size trzeba rozebrać pół laptopa, nie mówiąc już o tym, że same takie dyski są raczej niezbyt szybkie, drogie i trudno dostępne. W gl552vw chyba z tego co pamięta trzeba się narozkręcać jeszcze więcej bo slot m.2 jest pod heatpipem, a y50-70 nie ma żadnego.
Oni je składają z kilku poza tym, m6600 już w obecnych czasach nie opłaca, lepiej polować na m6700.
@idler: słabo, jest prawie jak lustro