Aktywne Wpisy

tnt1916 +714

poorepsilon +5
Byłam ostatnio w teatrze, okazało się, że były tam takie siedzenia jak w kinie w sensie, że trzeba je sobie otworzyć. A ja nie widziałam i chciałam usiąść na tym co mi się wydawało siedzeniem, a to był po prostu podest tego samego koloru. Upadłam i dopiero wtedy się zorientowałam jak te siedzenia wyglądały, wszystko było tego samego koloru, więc nie mogłam dostrzec nawet Lini między jedną częścią siedzenia a drugą.
Płaczę
Płaczę

Moglibyście polecić jakiegoś dobrego i niedrogiego fryzjera męskiego, który przy okazji podpowie co mogłoby mi pasować?
Potrzebuję też namiarów na jakiś fajny, czysty basen, gdzie mógłbym nauczyć się pływać i zacząć chodzić, im dłużej czynny tym lepiej.
No i jakiś krawiec, który uszyłby marynarkę w rozsądnych pieniądzach, pytałem w Bytomiach itp. ale tam ceny są dość wysokie (2,5k za marynarkę to odrobinku za dużo jak dla mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
No to tyle, wiem, że mógłbym wyszukać sam w google, ale lepiej zapytać kogoś, kto już wypróbował, a nie lecieć w ciemno.
Pozdrawiam cieplutko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeśli chodzi o basen - każdy zawiera drobinki moczu i kału Januszy, ja się nauczyłem pływać i już nie pływam xD