@eDameXxX: i w takiej cenie to nawet mi nie przychodzi do głowy piracic. Powinny kosztować 10-15zl i 80% iść z tego do autora i każdy by był szczęśliwy
@cactooos: prócz wydawcy, księgarza, redaktora, korektora, tłumacza i pewnie jeszcze kilku gości. I prócz złodziei, którzy ustalili VAT na ebooki na 23%. :P
@rudy2007: cos mi ostatnio mignelo ze spada na 6 w 2016. Poza tym kogo to obchodzi.. (poza wydawcą, księgarzem, redaktorem, korektorem, tłumaczem i kilkoma innymi gośćmi)
@eDameXxX: to ja również polecę, bardzo przyjemny sposób pisania, a co za tym idzie - bezstresowego przekazywania wiedzy na naukowe, choć absurdalne tematy czytelnikowi. :)
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
10 zł za ebooka, więc całkiem przyjemnie ( ͡ ͡° ͜ʖ ͡°)
http://woblink.com/e-book,katalog-czarna-owca-what-if-a-co-gdyby-naukowe-odpowiedzi-na-absurdalne-i-hipotetyczne-pytania-randall-munroe,21903
#ebook #ebooki #czytajzwykopem #ksiazki
@cactooos: prócz wydawcy, księgarza, redaktora, korektora, tłumacza i pewnie jeszcze kilku gości. I prócz złodziei, którzy ustalili VAT na ebooki na 23%. :P